Türkiye
year 16 YIL

Vitaş Vida Ticareti A.Ş. 1969 yılından beri vida, civata ve her türlü özel bağlantı elemanları imalatı yapmaktadır. Başta beyaz eşya ,otomotiv, inşaat, mobilya ve çeşitli endüstriyel tesislere bağlantı elemanı kullanan aynı zamanda satışını yapan tüm sektörlere yıllardan beri en iyi, en kaliteli hizmeti vermekteyiz.

Merkezimiz dünya ticaretinin kalbinin attığı Perpa Ticaret Merkezi’ndedir.
Vitaş A.Ş. kuruluşundan itibaren kaliteden ödün vermeyip günün koşullarına göre en uygun fiyatlarla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak gayreti içindedir.

Makine parkımız en son teknolojik sistemlere göre dizayn edilmiştir. En hızlı şekilde temrinli çalıştığımız imalatçı firmalara büyük rahatlık ve ekonomik kazançlar sağlamıştır.

Çözümleri üretebilmek gururumuz ve tercih nedenimiz olmuştur. Türkiye ‘de her zaman ilklere imzasını atmış olan firmamız ilk TSE belgesini alan, ilk paslanmaz (inox) sac ve metrik vidasını üreten, ilk sunta vidası imalatı yapan, tüketiciyi koruma taahhütnamesini imzalayan ilk firmadır.

Avrupa Birliği 2002 tarihli yasaksız malzeme yönergesine uygun ROSH ve ISO 9001:2000 güvencesiyle üretim yapmaktayız.


VİZYONUMUZ


Bağlantı elemanları ; hata ,ihmal,bilgisizlik kabul etmez.Kaliteli bağlantı güçlü bir kalite kontrol sistemi ve standartlara uygun üretimle sağlanabilir.Bu da doğru hammedde seçimi ,eğitimli eleman ve gerekli donanım ile mümkündür.VİTAŞ markası ile üretime başladığı ilk günden beri kalitede lider olmuştur.Her türlü vida ve bağlantı elemanları konusunda,uzman personeli ,modern donanımı ve labaratuarı ile sistem maliyetlerini düşürmek konusunda AR-GE birimi ile ürün gelişimine katkıda bulunarak müşterilerine üst seviyede hizmet ve destek sunmuştur.Vitaş geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.VİTAŞ yurt dışında,AB ülkelerinde özellikle Almanya’ya ihracatında kalitesi ile kendisini kanıtlamıştır.

Başlıca hizmet verilen sektörler ;

- Otomotiv ana ve yan sanayi

- Beyaz eşya ana ve yan sanayi

- Kahverengi eşya ana ve yan sanayi

- Elektronik ana ve yan sanayi

- Mobilya ana ve yan sanayi



FİYAT POLİTİKAMIZ



Amacımız müşterilerimizin toplam maliyetini düşürmeye yönelik verimliliği artıran ürünler ve hizmetler sunmaktadır.Unutulmamalıdır ki bağlantı elemanın kullanıldığı birimin maliyeti,vidanın maliyetinden daha yüksektir.Kalitesiz ve ucuz ürün sağladığı menfaatten çok daha büyük zararlara yol açar.

KALİTE POLİTİKAMIZ


Kalite VİTAŞ için kurulduğu günden beri yaşamsal öneme sahiptir.Bağlantı elemanlarımızla ilgili tüm parametreler üretimin her aşamasında kontrol edilir ve bulgular kaydedilir.Bağlantı elemanları konusunda makine,teçhizat ve eleman yatırımı sürekli artmaktadır.Toplam kalite felsefesini hedeflemiş VİTAŞ sahip olduğu ISO 9001:2000 belgesi ile hizmet vermektedir.VİTAŞ entegre tesisi(üretim-ısıl işlem-kaplama-labaratuar-arıtma)ve deneyimli mühendisleri ile müşteri odaklı hizmet sunmaktadır.



Ülkemizin Avrupa ile entagrasyon sürecinde kaliteli ürün ve üretim felsefesi ile başarılı olunabileceğine inanıyoruz.Hedef kaliteli üretimdedir.

Bunun için sloganımızı tekrar ediyoruz ve ;
& BAĞLANTI ELEMANLARININ GERÇEK MALİYETİ, SATIN ALINIRKEN ÖDENEN BEDEL İLE DEĞİL KULLANILDIĞI SİSTEMDE SAGLADIĞI VERİMLİLİK VE KATMA DEĞER İLE BELLİ OLUR. &



Diyoruz.

Devamını Oku
Ürünler

A VİTAŞ VİDA CİVATA SAN. TİC. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

A VİTAŞ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat