Türkiye
year 10 YIL

Fabrikamız Siirt organize sanayi bölgesinde 4800 açık 1000 metrekare kapalı alan üzerinde kurulmuş olup, teknolojinin tüm imkanları seferber edilmiştir. Uzman kimyager önderliğinde tecrübeli bir kadro kurulmuş olup Siirt ve bölge geneline hitap etmesi amaçlanmıştır.

Şehrimizin istihdam sorununun çözümüne bir nebze katkımız olabilirse mutluluğumuz katlanacaktır. Kurduğumuz tanıtım ve müşteri isteğine odaklı araştırma geliştirme ekibi her geçen gün sayın müşterilerimizin arzu ve istekleri doğrultusunda gelişmemiz konusunda çalışmalar yürüteceklerdir.

Ürünlerimizin hepsi sağlık bakanlığı onaylı olup kimya laboratuarımız ve TÜRKAK onaylı laboratuarlarda analizleri sürekli yapılmaktadır. Müşterilerimizin sağlık ve hijyenine katkıda bulunabilmek amacımız ve politikamızdır.

Ürünlerimizi lütfen herhangi merdiven altı sağlıksız koşullarda üretilen ürünlerle kıyaslamayın zamanınız olursa gelin koşullarımızı görün, kullandığınız tüm deterjanlarda da sağlık bakanlığı onayı arayın sizin desteğiniz ve bizi tercihiniz bizim büyümemize ve size daha çeşitli ürünler sunmamıza katkıda bulunacaktır. Biz büyüdükçe istihdam artacak, şehrimiz ve dolayısıyla ülke ekonomisine sunduğumuz katma değer katlanacaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

BEYBO DETERJAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat