Türkiye
year 10 YIL

Eskişehir′de faaliyet gösteren ve diabetik ürünlerde Türkiye pazarında etkin bir konuma gelen ERDEN ŞEKERLEME′nin geçmişi bir asır öncesine dayanıyor.
Geçmişi yaklaşık bir asır önceye uzanan ERDEN ŞEKERLEME′nin kuruluşu 1878 yılındaki Rus - Osmanlı Savaşı′na dayanıyor. Savaş sonrası Bulgaristan′dan göç ederek, Eskişehir′e gelen Erden Ailesi,orada yaptıkları şeker işini Eskişehir′de de sürdürüyor.
Şekercizade Mahir ve Kamil kardeşler ismiyle şekerleme ve lokum işinde isim yapıyorlar. Şekercizade Kamil Efendi, şeker imalatını sürdürürken,kentin iş dünyasında etkin bir isim olarak yerini alıyor.
ERDEN ŞEKERLEME′nin doğuşunda başrolü oynayan Kamil Erden′den yönetimi alan oğulları,Türkiye′de şekerleme sektörünün ilk fabrikalarından birini kuruyor.
ERDEN ŞEKERLEME, ağırlıklı olarak şekerleme, çikolata, reçel, draje, lokum, diet ve diabetik ürünler üretimini gerçekleştiriyor.
Yılda 8 bin ton üretim yapan ERDEN ŞEKERLEME, iç pazarın yanısıra Ortadoğu, Avrupa, Türki Cumhuriyetleri ve Rusya gibi ülkelere ürünlerini ihraç ediyor. ERDEN ŞEKERLEME′nin 1997 yılı ihracat rakamı ise 3 Milyon Dolar

Devamını Oku
Ürünler

ER GIDA SAN. VE PAZ. LTD. STI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ER GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat