Türkiye
year 12 YIL

HD Teknoloji kurumsal adı ile henüz yeni ancak içeriği, tecrübesi, tasarımları ve deneyimleri ile 1991 yılından buyana farklı işletmelere 20 yıldır teknik hizmet veren bir kuruluş olmuştur. Özellikle gıda teknolojilerine ait elektromekanik sistemler ile diğer farklı konstrüksiyona sahip tüm donanımlarda hizmet vermeye başarı ile devam etmektedir.

Amacımız özel makineler üreten ciddi firmalara elektrik elektronik ve otomasyon sistemlerinde onlara doğru ve yerinde müdahale ederek müşterilerimizin otomasyon kısmındaki sorumluluklarını sırtlamak ve onların üretimlerini kolaylaştırmak olduğu gibi, ayrıca kendi branşımız olan gıda sektörüne ait ambalaj paketleme makineleri konularında da bu alandaki mevcut ve eğilimi olan müşterilerimize dosdoğru ve dürüst bir şekilde hizmetlerimizi ve ürünlerimizi sunmaktır. Sadece bir makine grubu olarak değil müşterilerimizin ilk işlerini kurmaları esnasında onlar için her türlü araştırma ve doğru sonuçları tespit ederek kendilerine bir fizibilite halinde sunmak ve onlara anahtar teslimi tesisler bazında yardımcı olmaktır.

Kurumumuz tüm bu işlem safhalarını tamamlarken üzerine aldığı sorumluluğun bilincinde olup hiçbir surette sorumluluklarından kaçmamaktadır. Müşterilerimize düşünmeksizin taklit yolu ile değil, onların idraklerine ve dürüstlüklerine dayanarak hitab etmektir. Şimdiden dürüst bir şekilde Türkiye halkına ve tüm dünya insanlarına faydalı ve yararlı işler yapan bütün işletme sahiplerine başarılar ve muvaffakiyetler dileriz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

HD TEKNOLOJİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat