Türkiye
year 16 YIL

Aksan Şirketler Grubu olarak yaklaşık 31 yıldır Otomotiv sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Grup Şirketlerinden dünya markası ISUZU bayiliğini yürüten LİDERSAN MOTORLU ARAÇLAR LTD. ŞTİ. 1992 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne "müşteri her zaman haklıdır" ve "müşteri velinimetimizdir" anlayışını benimsemiş ve hiçbir zaman bu anlayışından ödün vermemiştir.

Bir dünya markası olan ISUZU "üstün kalite, üstün hizmet, yüksek performans...." güzellikleri ifade eder. Böyle bir markayı temsil eden, satıcılığını yapan bayinin de buna uygun bir yapıya sahip olması gerektiğine inanan şirketimiz; Yazıbaşı Kasabası Torbalı – İzmir adresinde AKSAN DİNLENME TESİSLERİ yanında 13 Nisan 2004 tarihinde Ege Bölgesinin ilk Isuzu 4S Plazasını hizmete sunmuştur.

Müşterilerimizin hizmetine sunulan 4S Plazamızda Satış-Servis-Yedek parça-Boya kaporta ve 2. el araç satışı yapılmaktadır. Bu sayede ISUZU marka araçların her türlü bakım ve servis ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmiştir. 2100 m2 kapalı alana sahip olan 4S Plazamız satış showroom, yedek parça satış ve teşhir yeri, mekanik servis bölümü ile boya-kaporta atölyesinden oluşmaktadır.

Plazamız, yedek parça ve servis işçilik ücretlerinde kaliteyi sizlere en hesaplı şekilde sunmaktadır. Acil Servisimizle 365 gün 24 saat müşterilerimizin zor anlarında yanında olabilecek, Yerinde Servis ekibimiz ile de Plaza′ya uzak mesafede bulunan özellikle kooperatif ve filo müşterilerimize yerinde veya araç parkında hizmet verilerek büyük bir kolaylık sağlanmaktadır. Ayrıca servis bölümümüzün Anadolu Sigorta, Eureko Sigorta, Yapıkredi Sigorta ve Fiba Sigorta şirketleri ile anlaşmalar yapılarak müşterilerimizin zor durumlarında en iyi hizmeti en kolay şekilde almaları hedeflenmiştir

Isuzu araçlarımızın kalitesinin tartışılmaz üstünlüğü bütün müşterilerimiz tarafından bilinmektedir. Ticari araç parkına sahip tüm müşterilerin gönlünde de her zaman Isuzu marka araç sahibi olma isteğinin yattığını biliyoruz. Bu isteğinizi en iyi şekilde karşılayabilmek için Lidersan Ltd. Şti. olarak her zaman, her yerde ve her koşulda hizmetinizde olmak öncelikli hedefimizdir.

Isuzu araçlarımız arasında yolcu taşımacılığında kullanılan Roybus, Roybus C, Urban, Turkuaz Otobüs ve yük taşımacılığında kullanılan NKR Kamyonet, NPR ve NQR Kamyon bulunmaktadır. İster işiniz isterseniz de aileniz için kullanabileceğiniz D-MAX grubu Pick-up′lar Isuzu ailesinin diğer üyeleridir.

Yeniliklerine sınır tanımayan Isuzu markası; son gözde modelleriyle de şaşırtmaya devam ediyor. Lidersan Ltd. Şti. olarak bizlerde bu yeniliklerin en yakın takipçisi olmaya ve siz değerli müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.

Devamını Oku
Ürünler

LİDERSAN MOTORLU ARAÇLAR TİC. SAN. LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

LİDERSAN MOTORLU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat