Türkiye
year 16 YIL

Sarfim Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ. 2000 yılında Konya’da kurulmuştur. Üretim bandına, hafif ve ağır ticari araçlar için makas bağlantı ekipmanları üretimini alan şirket, kurumsallaşma sürecini hızla tamamlayarak sektöründe kısa sürede söz sahibi olmayı başarmıştır. Üretimde izlediği yüksek kalite politikası, şirketin ulusal ölçekte de hızla markalaşmasına neden olmuştur.
Sarfim Otomotiv kuruluş aşamasında, pazar olarak kendisine iç pazardaki talebi karşılamayı koymuşsa da, ürünlerindeki yüksek kalite, Sarfim Otomotiv ürünlerini dış pazarda da çok aranan bir marka haline getirmiştir. Firmanın ürünleri halen otuzu aşkın ülkeye ihraç edilmektedir.
DIN EN ISO 9001: 2000 kalite sistemiyle üretim yapan firmamız, ürün yelpazesini her geçen gün genişletmektedir. Zamanında yapılan teknoloji yatırımlarıyla dünya standartlarını yakalayan Sarfim Otomotiv yüksek kalite politikası kadar, yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefi de Sarfim Otomotiv hızla büyümesindeki önemli bir etkendir.
Sarfim Otomotiv ’in ürün gamını cıvata, somun, saplama, tij, burç, U bağlantıları, terazi ve beşik teşkil etmektedir. Bunun yanı sıra özel sipariş sifora ve çelik döküm parçaları da firmanın üretim gamı arasındadır. Tüm ürünler üretim sonrası da titiz bir kalite kontrolden geçirildikten sonra müşterilerimize ulaştırılmaktadır.
Üretim gamı dışında da müşterilerimizden gelen özel sipariş taleplerini de cevap vermekteyiz. Kurulduğu günden itibaren müşterilerinden aldığı güç ve destekle, sektöründeki kararlı yürüyüşünü sürdüren Sarfim Otomotiv, haklı gururuyla sektöründe en iyi olmanın iddiasını sürdürmeye devam edecektir.

Devamını Oku
Ürünler

SARFIM OTOMOTIV INSAAT SAN. TIC. A.S.

Konum

SARFIM OTOMOTIV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat