Türkiye
year 10 YIL

Firmamız 2000 yılında sahıs firması olarak kurulumuş ve 2009 yılında şirketleşerek TEKNOSTAR MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TEKSTİL ve İNŞAAT SAN TİC LTD.ŞTİ unvanını altında gücünü birleştirmiştir.

TEKNOSTAR ,enerji piyasası,tekstil iş güvenliği ,inşaat ve ,hırdavat sektöründe duyulan ihtiyaçlar çerçevesinde elektrik tasarruf sistemleri,(kompanzasyon sistemleri)yenilenebilir enerji kaynakları,,iş elbiseleri,işeldivenleri üretim ,imalat pazarlama ve teknik servis faaliyetlerini yürütmektedir.

TÜRKİYE′mizde ,hızla gelişen teknolojiye parelel olarak ürün çeşitliğini arttıran TEKNOSTAR, 2008 yılında organize sanayi Bölgesinde 55 adet Japon malı Schıma eldiven örme makinesi ve 1 adet Kore malı İljın eldiven kaplama makinesi ile iş eldiveni üretim fabrikasını devreye alarak iş güvenliği alanında dünya standartlarında aylık 400.000 çift kapasite ile TEKNOSTAR markası altında üretim faaliyetlerine devam etmektedir,

TEKNOSTAR, Ülkemizde ve dünyada enerjinin önemini benimseyerek yenilenebilir enerji ve enerji kayıplarını önleme konusu ile ilgili olarak geliştirmiş olduğu microbilgisayarlı elektrik tasarruf sistemleri projesini 2009 yılında tamamlayarak TEKNOPOWER markası altında elektrik tasarruf sistemleri üretimine başlamıştır.

TEKNOSTAR,promosyon tekstil ve iş güvenliği malzemeleri alanında referanslarımız arasında bulunan kamu kurum ve kuruluşları nezdinde Kamu İhaleleri kapsamında açılan ve açılacak olan ihalelere iştirak etmekte olup,taahhüdü altında bir çok kamu kurum ve özel sektör kuruluşlarına hizmet vermektedir.

Firmamız Satınalma, Üretim, Arge, Satış ve Teknik Servis hizmetlerimizi kapsayan ISO 9001 kalite güvence belgesi ve CE belgesine sahiptir

ISO9001, CE vb. kalite belgeleri ve kalite standartlarına uygunluk üreticinin ve ürünün kalitesini tescillemektedir Ülkemizde standartlara uygun, insan ve çevre güvenliğini önemseyen cihazlar yerine daha çok ucuz cihazlar tercih edilmektedir. TEKNOSTAR olarak maliyet ve kalite ikilisini her zaman dengede tutmayı, maliyet uğruna kaliteden ödün vermemeyi firmamızın kalite anlayışında temel ilke olarak benimsemekteyiz.

VİZYONUMUZ:

Elektrik-elektronik -iş güvenliği ve tekstil sanayinde gerek ürün kalitesi gerekse hizmet anlayışında örnek ve önder bir kuruluş olarak sektörde yer almak TEKNOSTAR ve TEKNOPOWER markasını tüm Türkiye genelinde yaymak.

MİSYONUMUZ:

Ülkemiz, şehrimiz, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için değer yaratan bir kurum olmak

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşteri beklentilerini karşılamak ve memnuniyetini sağlamak temel amacımızdır.
Kalitemizle, üretimimizle, çalışanlarımızla, teknik servisimizle enerji -tekstil ve iş güvenliği sektörünün arzu edilen firması olacağız.
Kalite seviyemizi sürekli olarak geliştireceğiz ve bunu eğitim programlarıyla destekleyeceğiz.
Çalışanlarımız en önemli varlığımızdır, gelişmelerini, memnuniyetlerini ve katılımlarını sağlayacağız.
Kaliteyi üreterek gerçekleştireceğiz. Kalite; şirketimizin, çalışanlarımızın ve ailelerinin güvencesidir.

SAYGILARIMIZLA
TEKNOSTAR MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TEKSTİL ve İNŞ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Devamını Oku
Ürünler

TEKNOSTAR MUHENDISLIK ELEKTRIK LTD. STI.

Konum

TEKNOSTAR MUHENDISLIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat