Türkiye
year 10 YIL

TÜRKMENLER İNŞAAT çalışma alanları ağırlıkla resmi taahhüt İşleridir. İçme Suyu, Kanalizasyon, Yol, Köprü, Kanalet, Alt Geçit, Üst Geçit, Tünel İnşaatı, Bina , Okul gibi geniz bir alanda hizmet vermekte olup, İSO 9001 VE 14001 belgesine sahiptir. TÜRKMENLER CİVATA VE HIRDAVAT LTD. ŞTİ, Etik değerlere bağlı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, müşteri haklarına saygılı, yenilikçi uygulamalar yanında yurt çapını kapsayan kaliteli ve ekonomik hizmetleri nitelikli ve uzman kadroları ile sunmaktır.
TÜRKMENLER İNŞAAT AKARYAKIT PETROL TESİSİ bünyesinde bulunan istasyonumuz MOİL PETROL bayisidir. Sosyal Tesisleri, akaryakıt ürünleri satışının yanı sıra madeni yağ, oto gaz, yıkama-yağlama servisi, lokanta, market, mescit, geniş otoparkı işi ile 24 saat kesintisiz hizmet.
TÜRKMENLER MAKİNE, Üniversal Takım Tezgahları (Metal ve Sac İşleme Tezgahları), Birinci ve ikinci el makine sektöründe tecrübeli olan firmamız, bilgi ve birikimini artık internet ortamına taşıdı. Müşterilerimizin isteklerine, daha çabuk cevap verebilmek, daha hızlı iletişim kurabilmek internet aracılığı ile artık çok kolay olacaktır

Devamını Oku
Ürünler

TÜRKMENLER GRUP

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TÜRKMENLER GRUP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat