Türkiye
year 10 YIL

Yılmazoğulları 1997 yılında kurulan tarıma dayalı, gıda sanayinin en önemli girdisi olan buğday unu tesislerinin makine ve teçhizatlarını imal eden bir firmadır. Bunun yanında tesisimiz anahtar teslimi komple un tesisi kurabilen bir firma konumundadır.

Yüksek üretim kapasitesine sahip olan Yılmazoğulları en son teknolojik makine ve ekipmanları ile garantili imalat yapmaktadır. Araştırmacı ve geliştirmeci yapısı altında geliştirerek patentlendirdiği sistemleri uygulayan firmamız sektörün öncü kuruluşlarından biridir.

Yılmazoğulları daha rantabl çalışan makina ve tesisler geliştirerek günün teknolojilerine uygun, modern ve kaliteli üretim yaparak çalışmalarını daima daha da ileriye götürmeyi hedeflemektedir.

Makine imalatında standardizasyonu yakalayan firmamız tüm makinelerin kalite kontrol işlemlerini deneyimli teknik elemanlar gözetiminde, büyük bir hassasiyetle yaparak müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Şimdiden; Memnuniyet ve şikayetlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder, birlikte daha büyük hedeflere ulaşmak ümidiyle başarılar dileriz.

Devamını Oku
Ürünler

YILMAZOGULLARI DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

YILMAZOGULLARI DEGIRMEN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat