Türkiye
year 15 YIL

ZÜMRÜT KOZMETİK SAN. KOLL. ŞTİ. olarak, 36 senedir Türkiye Kozmetik sektöründe gerek üretim, gerekse pazarlama dalında faaliyet gösteren, konusunda lider bir aile şirketiyiz.

Şirketimiz 01.01.1980 yılında Zümrüt Kozmetik San. Koll. Şti. olarak kuruldu. Oje, ruj, far, allık, maskara, eyeliner, dipliner, fondöten ve diğer renkli kozmetik ürünlerimizle fabrikamızda üretim ve pazarlama grubumuz tarafından İstanbul, Anadolu ve yurt dışına dağıtım yapmaktayız. Ham maddelerimizin % 90′ı yurtdışından konusunda lider olan İtalya, Fransa ve A.B.D.′den ithal edilmektedir. Ürünlerimizin üretimden önce mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal testlerden geçirilip, üretimden sonra dağıtımı yapılmadan kalite kontrolü tamamlanmaktadır. Ürünlerimizde kaliteyi arttırmak ve piyasa koşullarında yurtiçi ve yurtdışında rekabet edebilmek amacı ile 1980 yılından bugüne kadar yan sanayimizi geliştirdik ve geliştirmeye devam etmekte ve ürünlerimizin plastik ambalajlarını kendimiz yapmaktayız.

İhracatımızı İran, Irak, Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Mısır, Romanya, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Suriye, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün gibi ülkelere gerçekleştirmekteyiz.

Devamını Oku
Konum

ZUMRUT KOZMETIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat