Türkiye
year 10 YIL

MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1991 yılında Mutlu Makina ünvanıyla BMC fabrikası ile vakumlu parça imalatı hayatına başlamış ve birçok firma ile çalışarak 2006 yılında MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak, Mustafa Mutlu önderliğinde faaliyetlerine devam etmekdedir..

MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak çeşitli ebatlarda ABS, PS, PP, PE levha imalatı yapmaktayız. Ayrıca Vakumlu Plastik Şekillendirme öncelikli konumuz olup, büro-ofis koltuk arkalıkları, otobüs koltukları arkalıkları ve benzeri her türlü plastik üretimde verdiğimiz hizmetle aranılan bir firma olarak ihtiyaçlar doğrultusunda faaliyet alanlarımız genişlemektedir.

1200 m2 kapalı alanda Bursa otosansit sitesinde 3 idari 15 deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermek için 1991 yılından itibaren kazanmış olduğu tecrübe ve "kalitemiz güvencemiz" sloganıyla her geçen gün müşteri portföyünü arttırarak, ürün yelpazesinide gelen istekler doğrultusanda üst seviyelere çıkarmış bulunmaktayız.


Firma olarak, faaliyet alanlarımız içerinde her türlü talebi karşılayabilecek ekipman ve kadroya sahip bulunuyoruz.

Devamını Oku
Ürünler

MPS MAKİNA PLASTİK AMBALAJ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MPS MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat