Türkiye
year 15 YIL

Vanasan, 1979 yılından beri vana ve fittings üretimi ve ticareti yapmaktadır. Şirketimiz vana üretimine dövme çelik vanalarla başlamış ve kuruluşundan itibaren üretim yelpazesini sürekli olarak genişletmiştir. Şu anda Vanasan 1200′ün üzerinde farklı çeşit vana üretmekte ve ülkemizde vana üretiminde bir lider konumunda bulunmaktadır. Başlıca ürünlerimiz API/ASA/ANSI standartlarında olan dövme çelik, döküm çelik (paslanmaz dahil olmak üzere) veya bronz gate, globe, check, plug, küre ve diyafram vanalar ve çeşitli fittingslerdir. Vanalarımızın boyutları 1/2 ile 48 inç arasında değişmektedir. Sayıları Amerikan standartlarındaki vanalara göre daha kısıtlı olsa da DIN normlarında da vana üretmekteyiz.

Vanasan manuel, dişli çalışan ve elektrik aktuatörlü vanalar üretmekte ve satışını yapmaktadır. Aktuatörlü vanalarımız dünyaca ünlü Auma aktuatörleri donanımlıdır. Müşterilerimiz talep ettiği taktirde şirketimiz paket ürünler de sunmaktadır. Ürün paketlerimiz, Vanasan marka vana ve fittingsler, Auma marka aktüatörler ve yerli/yabancı en saygın boru ve fittings üreticilerinden temin ettiğimiz boru ve fittingslerden oluşmaktadır.

Vana endüstrisindeki lider konumumuzu, 24 yıllık tecrübemiz boyunca kaliteye verdiğimiz öneme, kalite konusundaki taviz vermez tutumumuza ve müşteri odaklılığımıza borçlu olduğumuza inanıyoruz. Kalite sistemimiz, vanalarımızın pürüzsüz bir performans göstermesini ve müşterilerimizin tatmin ve memnuniyetini garanti altına almaktadır. Tüm ürünlerimiz ISO 9001, CE ve API standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Vanasan, uluslararası Alman RWTUV şirketinden ISO 9001:2000 ve Bureau Veritas′dan CE sertifikaları almıştır.

Vanalarımız, yıllardır Türkiye, Türkmenistan, Ortadoğu ve Avrupa′daki petrol rafinerilerinde, petrokimya tesislerinde, enerji santrallerinde, demir-çelik tesislerinde ve lastik fabrikalarında başarıyla kullanılmakta ve son derece iyi neticeler almaktadır. Son 10 yılda, Türkiye′deki petrol rafinerileri, petrokimya tesisleri ve enerji santrallerinde kullanılan döküm çelik vanaların %25′i ve dövme çelik vanaların %70′i Vanasan tarafından imal ve temin edilmiştir. Referanslar bölümünde de belirtildiği gibi şirketimiz, Türkiye′de ve Türkiye dışında vanalarımızı kullanan en saygın yerli ve yabancı şirketlerden ve devlet kuruluşlarından referans almıştır. Başlıca müşterilerimiz arasinda Pirelli, Good Year, Shell, Dupont Dusa Industrial, Babcock & Wilcox Gama Kazan Teknolojisi (BWG), Bridgestone Lastik Fabrikasi (BRISA), Türk Petrol (T.P.A.O.), Tüpraş Türkiye Petrol Rafinerileri, Petkim Petrokimya, Eregli Demir ve Çelik, Iskenderun Demir ve Çelik, Atas Rafinerisi, Akenerji, Enerjisa, Teas Yatagan Termik Santrali, Sondel S.P.A. (Italyan Protecma S.R.L. firmasi), Asea Brown Boveri (ABB, Isveç), Arjantinli Bridas firmasi (Türkmenistan′daki çalışmaları için), Foster Wheeler (Italyan), N.V.Turkse Perenco (Fransiz), Alghanem Trading & Contracting Co. (Ürdün) ve Jordan Phosphate Mines (Ürdün Fosfat Madenleri) şirketleri bulunmaktadir.

Devamını Oku
Konum

VANASAN A.S. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat