Türkiye
year 14 YEAR

BEYMAK MAKINA; Gida Makinalari Imalat ve Pazarlama sektöründe faaliyet göstermektedir.

Sahip oldugu istikrarli büyüme ivmesi ve edindigi tecrübeyle bugünkü gücüne ulasmistir. Firmamiz gida makinalari imalat sektörünün öncü kuruluslarindan biri olmayi basarmistir.

Imalat sektöründe yaptigimiz isin öneminin bilincinde ve daha iyi yapmanin gayreti içindeyiz. Yillarin verdigi tecrübeyi daha iyiye ulasmak için en iyi malzemeyi kullandik ve kullanmaya da devam edecegiz.


Konya′da Gida Makinalari imalat sektöründe atilimci, arastirmaci, günümüz teknolojisine uyum saglayan bir anlayis içinde her geçen gün daha da gelismekte ve büyümekte olan firmamiz siz degerli müsterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayisi ile çalismaktadir.

Imalat ve pazarlamasini yaptigimiz makinalari kisaca sayacak olursak;

Dikey Paketleme Makinasi, Un Dolum Makinasi, Sivi Dolum Makinasi, Shrink ambalaj paketleme Makinasi, Çikolata Dolum Makinasi, Çikolata Sogutma Makinasi, Reçel Dolum Makinasi, Pudra Sekeri Makinasi, Stok Kazani, Etiketleme Makinasi, Çikolata Kaliplari diger makina ve ekipmanlardan olusmaktadir.

BEYMAK MAKINA; olarak; Müsteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayisi ile imalatina devam etmektedir. Sizleri de müsterilerimizin arasinda görmek arzusunda oldugumuzu belirtiyor, Saygilar sunuyoruz

labeling machines, chocolate filling filling, shrink machine, stock tank, jam filling machines,

Read More
Products

BEYMAK MAKINA GIDA MAKINALARI

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

BEYMAK MAKINA Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat