Türkiye
year 15 YEAR

Doruk Tekstil 1992 yilinda Istanbul, Merter de kurulmustur. Ayrica Beyaz Rusya, Brest ve Rusya, Moskova olmak üzere Doruk Tekstil yurt disi ofislerimiz o bölgelerdeki konfeksiyoncu müsterilere servis vermektedir.

Doruk Tekstil kurulusundan beri Avrupa ve Ingiltere’nin taninmis markalarina konfeksiyon yapan  ihracatçi firmalara kumas satmakla birlikte, Avrupa’nin degisik ülkelerine direkt kumas ihracati yapmaktadir. Ürünlerimizi direkt veya Türkiye deki ihracatçi konfeksiyoncular araciligiyla kullanan firmalardan bazilari sunlardir; Mexx,WE, River Island,Arcadia Group,Etam,C&A,Next, El Cortes,J.Jill,Pepe Jeans, Armani, J&C,  Zu Elements, Li & Fung grubundaki bazi markalar vb.

Iç piyasada servis veridgimiz bagzi markalar ise ; Network, Fabrika, Vakkoroma, Roman, Adil Isik vb.
Son zamanlradaki talepler dogrultusunda sertifikali organik ürünleri de firmamizda bulabilirsiniz.
Kalitelerimiz farkli örgülerde,armürlü,kanvas,gabardin,saten vb. olup,reaktif,sülfür ve pigment gibi boyama islemleri yapilir.

Ham kumaslarimizi uzun yillardir birlikte çalistigimiz Denizli de bulunan fabrikadan tedarik etmekteyiz.
Kumaslarimiz boya öncesi fabrikanin kalite kontrolünden boya sonrasi ise hem tamami fabrika tarafindan kontrol edilmekte, hem de firmamizda tekrar sondajlama yöntemi ile kontrol edilmektedir. Çalistigimiz boyahaneler akrediteli olup, kumaslarimizin gerekli testlerini yapabilecegimiz tam teçhizatli laboratuarlar mevcuttur.

Sirket prensiplerimiz;  müsterilerimizle karsilikli güven ve iyi servis anlayisi üzerine dayalidir. Bu nedenle çalistigimiz müsterilerimizle uzun süreli is iliskilerimiz vardir.
Yüksek standartlarinda servis anlayisimiz ve her zaman yenilikçi olmayi amaç edinmis vizyonumuz ile, sizlerle çalismaktan gurur duyariz.

cotton based products, men's clothing, manufacturing clothes, clothing products, women's sports clothing, sports clothing products, wear, garments,

Read More
Products

DORUK TEKSTIL VE DAYANIKLI TUKETIM A.S.

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

DORUK TEKSTIL Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat