Türkiye
year 12 YEAR

ROZZO ESPRESSO

Rozzo Espresso, In2Kahve'nin sicak/soguk içecek sektöründe, ürünlerinin satis ve dagitimini yaptigi markasidir. Bu markanin çatisi altinda 2005 yilindan beri Iskandinav ülkeleri agirlikli olmak üzere asirlik geçmisleri olan firmalarin gurme ürünlerini Türk tüketicisine ulastirmaktadir.

Rozzo Espresso, özenle seçip satis portföyüne ekledigi ürünlerini Istanbul ve Ankara basta olmak üzere seçkin cafe, bar, restaurant, hotel gibi satis noktalarinda tüketicisine ulastirmaktadir.

Müsterilerine sundugu egitim ve destek konusundaki uzmanligi Rozzo Espresso’nun sektörde elde ettigi ayricalikli yerini korumasindaki en büyük faktördür.
Çalisma ekibinin tamami sektörün ihtiyaçlarina ve beklentilerine, tecrübeleriyle hakim olan uzman kisilerden olusmaktadir. Müsteri memnuniyetinin bir öncelik degil, devamlilik için bir gereklilik oldugunun bilinciyle müsterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Rozzo Espresso, ürün ve bilgi birikimini en uygun makine ekipmaniyla desteklemek amaciyla sektördeki konunun uzmani olan firmalarla isbirligi içindedir.
Profesyonel satis ekibimiz ve temsil ettigimiz köklü geçmisleriyle güven veren firmalarimizdan aldigimiz tecrübe ve bilgi birikimini müsterilerimize aktarmamiz, sektörde Rozzo Espresso markasini diger firmalardan farkli bir noktaya tasimistir.

Hedefimiz, ülkemizde giderek büyüyen gida sektöründe yenilik ve farklilik sunarak zirvede yerini alan firmamizin, sürekli geliserek kaliteden ödün vermeden büyümesini saglamaktir.

tea, biscuits, coffee, cookies, rozzo espresso,

Read More
Products

IN 2 KAHVE GIDA SAN. TIC. LTD. STI.

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

IN 2 Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat