Türkiye
year 13 YEAR

1962 yilinda Türkiye de Makine imalati ile baslayan ticari hayatimizin 48 yillik tecrübesi ile imal edilmekte olan Tansa markali ürünlerimizi siz degerli müsterilerimizin hizmetine sunmaktayiz.

Yurtiçi ve yurtdisinda Tansa markasi ile bulunan çok fazla referanslarimiz sayesinde asla kalitemizden ödün vermeden üretim kapasitemizi ve kaliteli personel sayimizi arttirarak turnike üretiminde Tansa turnikeadini dünya pazarindaki bir Türk markasi olarak üretmekte ve satisini yapmaktayiz.

Tansa Turnike gelisen teknolojiye ayak uydurarak kendini sürekli gelistirmektedir. Tecrübeleri arge departmani ile müsteri taleplerini fiyat ve kalitesiyle birlestirip uygun ürünler sunmayi bir görev olarak bilmektedir.

Arge departmani turnike sektöründe bir ilk olacak yenilikçi projelerini tübitak destegi ile sürdürmektedir.

Tansa turnike bünyesinde buluna deneyimli teknik servis personeli ve mühendisleri müsterilerimize 7/24 destek vermekte ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde sunarak müsteri memnuniyetini ön planda tutmaktadir.

optical turnstiles, tripod turnstiles, glass turnstiles, full height turnstiles, swing gate turnstiles, special applications, signature series, TANSA,

Read More
Products

TANSA GUVENLIK SISTEMLERI VE SAAT A.S.

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

TANSA GUVENLIK Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat