TurkishExporter: B2B Ticarette Lider Platform

İşletmelerin ihracat, ithalat, lojistik veya ihale gibi ticari işlemlerini karşılamasına olanak sağlamak üzere kurulan uluslararası iş ağı ile ticaret fırsatlarından kolayca yararlanın.

Siz de Türkiye ihracat firmaları listesinde yer alın. İlan Ekle
Turkish Exporter

İlanınızı oluşturun ve ilgili, seçkin ve güvenilir firmalardan birçok teklif alın.

Yayınlanan ilanlar sayesinde ihtiyacınıza en uygun çözümü hızlı ve kolayca bulun.

43 ana sektör ve 584 alt sektör arasından faaliyet alanını seç ve fırsatları keşfet!

Ticaretinizi güçlendirin ve yeni anlaşmalara imza atma şansını yakalayın!

Seçkin Firmalar

Güncel Talep Akışı

Küresel çapta birçok sektörden gelen güncel ilanları anlık olarak takip etmek ister misiniz? Şimdi, gerçek zamanlı bu ilanları inceleyebilir, firmalarla ticari görüşmeler yapabilir ve kolayca iletişim kurarak, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.

Daha Fazla İlan

Databank Nedir?

Hedeflenen pazar, sektör, ürün veya GTIP kodlarına göre özel olarak hazırlanan listeler sayesinde, ithalatçı, toptancı ve perakendeci firmaların güncel iletişim bilgilerine anında ulaşın.
DataBank ile pazar analizi ve pazar istihbaratı yaparak zaman ve maliyetlerinizden tasarruf edin, rakiplerinizle aranızdaki farkı açın.

Daha Fazla Databank

Hemen ilan ver !

İşletmelerin ihracat, ithalat, lojistik veya ihale gibi ticari işlemlerini karşılamasına olanak sağlamak üzere kurulan uluslararası iş ağı ile ticaret fırsatlarından kolayca yararlanın.

Hemen ilan oluştur
KULLANICILAR 2.7M+
Türk Şirket 209k+
Günlük Mesaj 6.3k
İlan Sayısı: 723k+
Şirket Profili: 269k+
Güçlü Özellikler
Veriler ile TurkishExporter!

B2B alanında 27 yıldır süregelen liderliğimizle, binlerce işletmeye global ticarette destek sağlıyoruz. Binlerce kullanıcı, firma ve başarılı işlemle Türk iş dünyasını küresel ölçekte bir araya getiriyoruz.

Avantajları
TurkishExporter’lı Olmanın Avantajları!

TurkishExporter'a üye olmanın sunduğu çeşitli fırsatları keşfedin! TurkishExporter'lı olun, dünya çapında iş bağlantılarınızı güçlendirin!

Küresel Ağa Erişim

Platform, farklı sektörlerden gelen birçok satıcı ve alıcıyı bir araya getirerek, çeşitli ürünlere en hızlı şekilde ulaşmanızı ve yeni iş fırsatlarına kolayca erişmenizi sağlar.

Uluslararası Tanıtım ve Reklam İmkanları

Üyeler, platformda oluşturdukları profiller ve özel ilanlar aracılığıyla ürün veya hizmetlerini geniş bir kitleye duyurabilir ve TurkishExporter'ın geniş network ağı sayesinde daha etkili bir şekilde tanıtabilirler.

Forie ile Anında İletişim

Platform üyelerine global markası Forie ve ücretsiz e-ihracat mobil uygulaması ile uluslararası ticareti kolaylaştırıyor.

Kullanıcı Dostu Arayüz ile Kolay Kullanım

Platform, kullanıcı dostu arayüzü ile kolay erişim ve kullanım sağlayarak üyelerin işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur.

Hızlı İletişim ve Destek

Platformda her bir üyeye özel atanan destek uzmanları, soru ve ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde yanıt verir. Müşteri İletişim Merkezi, platform deneyiminizin akıcı ve sorunsuz olmasını sağlar.

Potansiyel Firma Verileri

DataBank hizmeti ile ülke, ürün ve GTIP bazında filtreleme yaparak hedef pazarlardaki ithalatçı, toptancı ve perakendeci listelerine ulaşabilirsiniz. Platformda daha önce yayınlanmış ilanları listeleyerek ürününüze ilgi duyan potansiyel firmalara ulaşabilirsiniz

SSS
Bilmek isteyebileceğiniz bazı şeyler

Sormanıza gerek kalmaması için soruları yanıtladık.

1. TurkishExporter ana sayfasında sağ üst köşede bulunan 'Ücretsiz Üye Ol' butonuna tıklayın.
2. Gerekli tüm bilgileri doldurun ve ardından 'Üye Ol' butonuna tıklayın.
3. Hesabınızı başarıyla oluşturduktan sonra, e-posta adresinize gelen aktivasyon mailindeki 'Üyeliğimi Onayla' butonuna tıklayarak hesabınızı doğrulayın.
4. Artık TurkishExporter ailesine katıldınız! Şimdi giriş yapabilir ve platformun sunduğu ücretsiz fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Firma profilinizdeki eksik bilgileri doğru bir biçimde tamamlayarak ve Ticari Sicil Belgesi veya İşletme Ruhsatı gibi dokümanları profilinize ekleyerek kurumsal marka imajınızı güçlendirebilirsiniz.
Firma profilinizin birçok unsur tarafından doğrulanabilmesi firmanızı bir adım ileriye taşıyarak daha güvenilir iletişim kurma avantajı ve anlaşma yapma olasılığınızı arttırır.

TurkishExporter’ın global markası Forie’nin e-ihracat mobil uygulaması kolay kullanımı ve ürün veya sektör bazlı filtreleme seçenekleri ile birden fazla seçkin firma ile iletişim kurmanıza veya firmanızın sektörü ya da ürününüz ile ilgili arama yapan firmalardan mesaj almanıza olanak sağlar.

Firmalara ilanlardaki iletişim bilgileri üzerinden ulaşabilir veya mobil uygulamamız aracılığı ile ücretsiz direkt mesaj gönderebilirsiniz. Sağ üst köşesinde 'Free' ibaresi bulunan ilanlar dışında, her bir ilanı görüntülemek için 10 T-Coin gerekmektedir.

Banka hesaplarımıza Havale/EFT yapabilir veya kredi kartınız ile tek çekim ödeme yapabilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz bankalara taksit seçeneğimiz mevcuttur. Premium Üyelik Paket fiyatlarına KDV dahildir. Daha fazla bilgi için Müşteri Temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.
Ortaklar
Başarı Hikayeleri

TurkishExporter'a katılan birçok şeçkin firmanın ticaretinin artmasına katkı sağlamaktan mutluluk duyarız.