Türkiye
year 15 YIL

1997 yılından beri Türk Makine sanayiine hizmetlerini sürdüren şirketimiz, mutlak müşteri memnuniyeti adına attığı adımları her geçen gün daha da büyütüyor. Türk sanayisinin gelişimi adına ürettiğimiz makinalar bizler için gurur kaynağı olurken, Üreticilerimiz ürünlerimize duymuş oldukları güven bizleri memnun etmiştir.

Firmamızın 1997 yılından beri, tamamen müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yürüttüğü çalışmalardaki temel amaç, prosesin her safhasında müşteri memnuniyetini sağlamak ve Toplam Kalite Hedefine ulaşmaktır.
Ürünün teklif aşamasından, proje tasarımına, montajından, devreye alınmasına kadar müşteriyle yürüttüğü uyumlu ilişki TELCİBEY ’ ın kalite anlayışının temelini oluşturmaktadır.Teknoloji ile birlikte gelişen tasarımları ve hergeçen gün artan ürün çeşitliliğiyle müşteri beklentilerine %100 cevap verebilmektir.
Batılı ülkelerde üretilen makinalarla arasında kalite açısından hiçbir farkı olmayan ürünlerimiz, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde üretilmiştir. Ayrıca daha ekonomik ve daha kullanışlı olarak sanayicimize ulaşan ürünlerimiz, gerçek bir garanti ve servis anlayışı ile sunulmaktadır.

Telcibey kalite anlayışı, ilk günkü heyecanıyla sürmektedir. Ülke ekonomisine katkıda bulunmak, sektörümüze teknolojik destekler sağlamak bizleri mutlu kılmaktadır.

Devamını Oku
Konum

TELCIBEY STEEL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat