Türkiye
year 14 YIL

MİLKON CRANK markası otomotiv sektörü için yüksek kalitede krank mili üretmek amacıyla kurulmuştur . MİLKON CRANK imalat sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kaliteli ürün,güvenirli hizmet anlayışını benimseyerek faaliyet göstermektedir. Firmamız her geçen gün gelişen teknoloji ve müşteri talepleri doğrultusunda yeni ürün gruplarında motor krank mili üretmektedir
.
Firmamız Seri üretim harici müşterilerimizin isteği doğrultusunda özel üretim yapma kapasitesine sahiptir. Tüm ürünlerimiz bir yıl garantilidir. Müşteri memnuniyeti ve güveni bizim için ön plandadır.
Ürünlerimizi dünyanın birçok ülkesine özellikle, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Amerika′ya ihraç etmekteyiz. Firmamız 8 silindire kadar her çeşit krank mili üretmektedir. Yapmış olduğumuz AR-GE çalışmaları sayesinde gelişen kalite vesistem teknolojisine ayak uydurmaktayız. Üretim yaptığımız kranklarımız "SHELL" kalıplama ve Dik döküm yöntemi ile ısıl işlemle yapılmakta,GGG 90 kalitesinde ve DİN 1693-1973 normlarındadır.Kranklarımız küresel grafitli dökme demirden sorel metal kullanılarak imal edilmektedir.Karışımında özel materyaller ile krankın kopma,sünme ve diğer hasarlar ortadan kaldırılmış,ısıya dayanıklılığı ve direnci üst seviyeye getirilmiştir.Her dökme Öncesi alınan çekme çubuğu analizleri tarafımızdan spectrometer ile yapılmaktadır.

Devamını Oku
Konum

UCPINAR YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat