Türkiye
year 16 YIL

Ülkemizde çeyrek asrı aşan bir süredir kauçuk mamuller üzerinde faaliyette bulunan FKK, 1957 yılında kısıtlı imkanlara rağmen metal ve kauçuktan otomotiv parçaları üretmek üzere mütevazi sayılabilecek imkanlarla kuruldu. Kısa bir sürede pazara sürdüğü ürünlerin kalitesi ile müşterilerde ilgi ve güven yarattı. 10. yılını tamamladığında 35′ den fazla araç için 350′ yi aşkın parça çeşidi ile üretimde yıllık bir milyon adeti yakaladı. Kurulduğu günden beri artan talepleri karşılayabilmek ve daha modern teknoloji uygulamak amacıyla FKK sürekli büyüdü.

Metal-Kauçuk birimlerini modernleştirdikten sonra, Bayer firması tarafından üretilen Vulkollan® malzemesinden Türkiye′de mamul üretme hakkını Bayer firması ile 1979 yılında yapılan anlaşma neticesinde kazandı. Bu tarihten itibaren Bayer teknolojisi ile yeni Vulkollan® tesisinde, başta Vulkollan® malzemesi olmak üzere Polyurethane ve diğer elastomerlerden otomotiv ve tekstil sektörleri ağırlıklı çeşitli sektörlere yönelik mamul üretimine başladı. Geçen süre içerisinde FKK gerek yurt içi ve dışında, üretmiş olduğu mamullerin yüksek kalitesi ile müşterilerine kazandırmış olduğu avantajlar ve müşteri memnuniyeti sayesinde konusunda Türkiye pazarında lider, yurtdışı pazarında markası bilinen ve tercih edilen firma konumuna geldi.

Bugün üç üretim merkezinde Otomotiv, Maden, Tekstil, İnşaat, Petrol ve İş Makinalarından oluşan toplam altı sektöre, SMR, NBR, EPDM, Polyamid, Polyurethane, Vulkollan® ve diğer elastomerlerden 3000′ i aşkın mamul çeşidi üretmektedir. Sahip olduğu 799 sıra no′dan başlayan bir dizi kalite belgesi, ISO 9001-2000 ve ISO/TS 16949 kalite belgeleri ile kalitesini ispatlayan FKK, tecrübeli gezici pazarlama örgütü, büyük şehirlerde ve yurt dışında ki satış merkezleri ile geniş pazarlama ağına sahiptir.

FKK, sürekli ilerlemeye ve gelişmeye açık, ′Mutlaka en üstün teknoloji′ ilkesi doğrultusunda kendi üretim alanında ilk kalite belgesine sahip ve ilk ihracat yapan firma olma özelliklerine daha nice ilkler katma azmindedir.

Devamını Oku
Konum

FKK GÜNEY Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat