Türkiye
year 13 YIL

DİGİSU Mühendislik Metal Isı San. ve Ticaret Ltd. Şti 13 Ocak 1999 ılında ısı sektöründe ürünlerin tasarımı ve üretimi konusunda 30 yıldan fazla deneyimi olan Makine Yük. Mühendisi Muhterem Sulu tarafından Bursa′da kurulmuştur.

Halen Beşevler Küçük Sanayi 66. Blok No:19-20 Nilüfer BURSA adresinde faaliyetine devam etmekte olan DİGİSU Ltd.Şti, banyo radyatörü üretiminin yanı sıra panel radyatör fabrikası kurulması ve / veya kurulu fabrikalarda proses geliştirme, kalite iyileştirmesi gibi projelerde danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Şu anda DİGİSU Ltd.Şti ilgili standartlara uygun olarak ve en üst düzeyde kalite seviyesi hedefini koruyarak ve müşteri taleplerine paralel olarak düz ve oval tip olmak üzere ayda ortalama toplam 5000 adet banyo radyatörü üretmektedir. Üretim, prosesin her aşamasında titizlikle kontrol edilmektedir.

Özel D formunda profil ve borudan 9 değişik boyutta üretilen banyo radyatörlerinin üretiminde sert lehimleme prosesi kullanılmaktadır. 10 bar basınç altında %100 test edilen radyatörlerin boyalı modelleri elektrostatik toz boya ile boyanmakta; kromlu modeller ise dekoratif krom ile kaplanmakta ve montaj seti ile birlikte ambalajlı olarak piyasaya arz edilmektedir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

DIGISU MUHENDISLIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat