Türkiye
year 13 YIL

Yıldızlar Plastik Doğrama Dekorasyon Tic. Ltd. Şti. 1999 yılında kurulmuştur. Plastik doğrama, çelik kapı, duşakabin, ısı yalıtımlı cam, cam balkon ve dekorasyon alanlarında faaliyet göstermektedir.

Firmamız ERPEN Üretici Bayii olup, kurulduğu tarihten itibaren, kaliteli hammaddeyi kaliteli hizmet ile sentezlemeyi gaye edinmiştir. Hammaddenin evlerimizde kullanıma hazır hale gelene kadar ki süreçte, emeğin, kalitenin oluşumundaki katkısını bir kez daha keşfettik. Bu amaçla 2006 yılı itibarı ile yeni bir yapılanmaya gidilerek, şirket vizyonu ve misyonu itibarı ile yenilenmiştir.

Sürekli değişen ve gelişen Pazar şartlarında, tüketicinin de talepleri göz önünde bulundurulduğunda, üretimde kullanılan hammaddenin kaliteli olması yetmiyordu. Bu amaçla kalite ve kalitenin devamı için yoğun emek harcama girişiminde ısrarcı olduk. Hiç şüphesiz ki bunda deneyimli teknik personelimizin, üretimin en başından en sonuna kadar aşama aşama, kontrol ve takibinin de büyük katkısı oldu. Gelinen bu noktada firmamız belki “El emeği, göz nuru” deyiminin tam manasıyla yerini bulduğu ürün ve hizmetler ortaya koydu. Sektörümüzde üretim ve montaj esnasında harcanan emeğin bu denli önemli oluşu ve zaman içinde bunun pozitif sonuçlarının görülmesi, 2006 sonbaharında firmamızı şu slogan etrafında birleştirmiştir:

" Kaliteye güven, emeğe inançla başlar. "

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

YILDIZLAR PVC Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat