Türkiye
year 12 YIL

ANTİ Naturel Besin ve Bitkisel Destek Ürünleri kurulduğu yıl olan 2004’ ten bu yana gelişmekte olan bir işletmedir. Gıda takviyeleri alanında kurulan en önemli Türk firmalarından biridir. 2004’ ten bu yana her geçen gün üretim kapasitesini artırmakta ve ürün yelpazesini genişletmektedir. Firmamız kaliteli ve güvenli üretim yaptığını ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alarak kanıtlamıştır. Zamanın ve teknolojinin değişen koşullarına uyum sağlayarak sürekli iyileştirmeyi ve gelişmeyi amaç edinmiştir. Eğitimli, güler yüzlü ve gıda sektöründe olmanın getirdiği sorumluluklarının bilincinde personelimizle taahhüt ettiğimiz ürünleri zamanında, eksiksiz ve güvenli bir şekilde sunmak ve müşterilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurmak firmamızın önceliklerindendir.

Firmamızın yıllık kapsül üretim kapasitesi 350400000 adet kapsül/yıl; yıllık tablet üretim kapasitemiz ise 175200000 adet tablet/yıl’ dır. Ürünlerimizde kullandığımız kapsüllerimiz, kapsül üretiminde dünyanın önde gelen firmalarından biri olan CAPSUGEL firmasından tedarik edilmektedir. Kapsüllerimiz selüloz bazlı olduğu için Helal Ürün Sertifikası ve Kocher Ürün Sertifikasına sahiptir. Hammadde kalitesinin son ürün kalitesi üzerine olan önemli etkisini göz önünde bulunduran firmamız, hammadde temininde de kendi alanında öncü firmalarla çalışmaktadır. Ürünlerimizde kullandığımız bitkisel ekstreler Avrupa’nın önemli ekstre üreticilerinden olan Belçikalı Frutarom firmasından tedarik edilmektedir. Sonuç olarak ise kaliteli bitkisel ürünlerimiz elde edilmektedir.

Türkiye’ de ciddi bir Pazar payına sahip olan firmamız sektördeki yerini korumak, müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak, kaliteli ve güvenli ürün üretmek için her geçen gün yatırımlarını artırmaktadır. Hedeflerimizden biri de yurt dışı gıda takviyeleri pazarında bir yer edinebilmek ve sürekliliğini sağlamaktır. Firmamız ihracat için gerekli her türlü altyapıya ve bilgiye sahiptir.

Güvenli ve kaliteli gıda takviyeleri için bizi seçebilirsiniz.

Devamını Oku
Konum

ANTI NATUREL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat