Türkiye
year 16 YIL

AK-AL, AKKÖK Grubuna bağlı olarak kurulduğu 1974 yılından beri, markasını yurt içi ve yurt dışı piyasalarında başarı ile duyurmaktadır.

AK-AL, örme ve dokuma endüstrileri için akrilik ve yün başta gelmek üzere çeşitli doğal, yapay ve sentetik ham maddeden, Nm 15 ve Nm 60 arası kalınlıklarda iplik üretmektedir. Bu üretim yıllık toplam 9.000 ton kamgarn üretim kapasitesine sahip fabrikada gerçekleştirilmektedir.


Toplam 40.000 m2 kapalı alanda yer alan fabrikaları ve 550 çalışanı ile AK-AL, üretiminin %60′ ını dünyanın beş anakarasına yayılmış olan yabancı ülkelere satmakta, Türk ve uluslararası iplik üreticileri arasında ön sıralarda yer almaktadır.

Karışımlı ipliklerin üretiminde yün, ve akrilik kullanılmakta;
triko, dokuma, döşemelik ve halı ipliği üretimi için gerekli tüm akrilik elyaf AKKÖK Grubuna bağlı ve dünyanın tek çatı altında üretim yapan en büyük akrilik elyaf üreticisi olan AKSA tarafından sağlanmaktadır.

Üretim sürecinde grup bünyesindeki diğer firmaların üretim ve hizmet alanlarından yararlanan AK-AL′ ın elektrik ve kimyevi madde ihtiyaçlarını da yine AKKÖK Grubuna bağlı firmalar olan AKENERJİ ve AK-KİM üretmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

AK-AL TEKSTİL SAN.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AK-AL TEKSTİL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat