Türkiye
year 14 YIL

1977 yılında kurulan AKIN PLASTİK BORU SAN A.Ş. başlangıçta Türk çiftçisine tarımsal sulama boruları üretme amaçlı kurulan firmamız kendi bölgesinde bulunan çiftçilerin yağmurlama sulama borularını üretmiş ve satışına başlamıştır. Aradan geçen kısa süre içinde ürünleri Türkiye çapına yayılmıştır.
Daha sonraki dönemlerde ülkemizde başlatılan içmesu götürme ve yenileme projelerinin hızlandırılmasıyla Akın Plastik PVC Basınçlı İçmesuyu boruları üreterek ülkemiz hizmetine sunmuştur. Tarihsel kuruluşunu tamamlayan Akın Plastik bugün 225 dönüm açık, 80 dönüm kapalı alan, modern ve çağdaş üretim anlayışı ile sektördeki yerini almıştır.
1. Alt yapı boruları
2. Üst yapı boruları
3. Tarımsal gurup boruları olmak üzere 3 temel gurupta imalat yapmaktadır.

Günlük 100 Ton PVC yine 120 Ton PE Hammadde kullanma kapasitesine ulaşmıştır.

Yurt içinde yüzlerce bayilerimiz ve proje uygulayıcıları tarafından kullanılan ürünlerimiz beğeni ile kullanılmaktadır.dünyanın muhtelif ülkelerine ürünlerimizin tüm çeşitlerinden gönderilmekte ve ülkemize döviz kazandırmaktadır.yaklaşık yılın ilk 9 ayında gerçekleştirilen ihracaat ,üretimimizin yüzde 15 ulaşmıştır.

Doğalgaz dağıtımında şantiyeye dönen illerimizin bir çoğunda Akın Doğalgaz Boruları kullanılmaktadır.

Bunun dışında bünyemizde kapı ve pencere profili (Akapen Markalı) ve gıda sektöründe de Netto ve Laida markalı meyve sularımız dünyada marka olma yolundadır.

Önümüzdeki günlerde yatırımlarına devam edecek olan firmamız 2600mm çapa kadar HDPE kanalizasyon borusu ve global ısınmayla başlayan suyu etkin kullanma amaçlı debi ve basınç kontrollü damlama boruları imalatı yatırım programımızdır. İleri teknolojisi, çağdaş, tecrübeli kadrosu ve eğitimli çalışanlarıyla; doğru rekabet, insan sağlığı ve çevre faktörünü ön planda tutan kuruluşumuz kullanıcı memnuniyetini esas almaktadır. Sürekli iyileştirme, ürün geliştirme ilkesi peşinde olan firmamız AB uyum süreci içerisinde bu ülkelerle rekabet edebilecek ve Türk Malını dünyada marka yapacak anlayış içerisinde yoluna devam etmektedir.

Devamını Oku
Konum

AKIN PLASTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat