Türkiye
year 17 YIL

ALKA SANAYİ A.Ş 1972 yılında temelleri atılmış olup, bugün ALKA GRUP bünyesindeki faaliyetlerine devam etmekte olan bir kuruluştur.

ALKA SANAYİ A.Ş.′nin ana konuları, otoyol korkulukları (yol güvenlik bariyerleri), her tür prefabrik çelik konstrüksiyon yapılar, GSM baz istasyonları ve yüksek reklam panolarında (özellikle fast food, bankalar, petrol şirketleri gibi) kullanılan totem direkleri, aydınlatma, bayrak ve anten direkleri v.b. yapıların imalatı, montajı ve galvaniz kaplama yapılması şeklinde özetlenebilir. Ayrıca karayolarında ihtiyaç duyulan her türlü "İŞARETLEME MALZEMELERİ " imalat ve montajında uzman firma özelliğini korumaktadır.

Bunların yanısıra gerek inşaat, mekanik, elektrik proje uygulamalrının müstakil olarak yapılması, gerekse komple anahtar teslimi müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi şeklinde uygulamaları da mevcuttur.

Firmamızın yukarda sözü edilen tüm imalatlarla ilgili olarak, özellikle otoyollarda kullanılan otokorkuluk sistemlerinin Türkiye′deki en büyük imalatçısı konumundadır.

Devamını Oku
Ürünler

ALKA SANAYİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ALKA SANAYİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat