Türkiye
year 13 YIL

Hakan ARIDİL tarafından 30.09.1993 tarihinde kurulan ARIDİL NAKLİYE TAAHHÜT LTD.ŞTİ. Firması ile kurumsal hayata geçen Kuruluşumuz Nakliye Sektöründe Kamu ve Özel Sektörün Güven ve Memnuniyetini kazandıktan sonra 1997 Yılında GÖKAY İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. Firmasını satın alarak Uluslararası Nakliye ve Yurtiçi Nakliye işlerinde söz sahibi konuma gelmiştir. 1997 Yılında FRİTO-LAY GIDA A.Ş. İle ilk sözleşmesini yapan firmamız 13. yılın da da hala işine hizmet memnuniyeti ile devam etmektedir. Gelişen araç parkı ile Hizmet verdiği kurum ve kuruluşları artıran firmamız Baştaş Çimento A.Ş.’nin o dönemlerde Çimento Nakliye işini de yapmıştır. 1998 yılında Nevşehir Belediyesi tarafından Özelleşen Temizlik Hizmetleri İhalesini Taahhüt ile alan firmamız Belediyenin Hizmetini de 13 Yıldır Hizmet Memnuniyeti ile Nevşehir Şehir Temizliğini yapmaktadır. 17 Ağustos 1999 Depremi sonunda Termokin Dorseli Tır ve Kamyonları ile Sakarya iline Yardım getiren kuruluşumuz, Şehir şekillendirmek ve Kamu ve Özel kuruluşlara hizmet vermek üzere Yabancı olmadığı Hazır Beton sektörüne ARIDİL KONUT VE OTOMOTİV PAZARLAMA A.Ş.’yi kurarak Hazır Beton işine girmiş yıllar geçtikçe kalitesini ve hizmetini maksimum düzeye çıkararak Sakarya’da söz sahibi olmuş ve yeni bölgelere tesis kurma kararı almıştır.

2007 Yılında ARIDİL® markası tescillenmiş ve Türkiye genelinde kaliteli hizmetlerini artırmıştır.

24.01.2003 Tarihinde ARIDİL İNŞAAT HAZIR BETON LTD.ŞTİ. Firmasını Kurarak İç Anadolu Bölgesinde Hazır Beton Üretimi yapmak için yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımlar Sonucu Nevşehir’de Hazır beton tesisi kurulmuş ve Hizmete başlanmıştır. 2005 – 2007 Yılları arasında Antalya – Serik’de, 2005 – 2006 Yılında Balıkesir – Manyas’da Mobil Tesisler ile Hizmet vermiştir.

2006 Yılında Manisa - Turgutlu ve Sakarya - Kaynarca Sabit Tesisler ile üretim yapmaktadır. Hazır Beton sektöründe gelişen Firmamız Hammadde Tedarikini karşılamak üzere 12.03.2003 Tarihinde Sakarya – Geyve’de Kurulan Agrega Kırma Eleme Tesisini satın alarak kendi hammaddesini kendisi üretmeye başlamıştır. Gün geçtikçe kaliteyi yakalayan Firmamız Kapasite artırımı ile Piyasalara da satış ve pazarlama yaparak Sakaryada Hammadde tedariki yapan firmalar arasında söz sahibi olmuştur. Tüm bu işleri yaparken vazgeçilmez ihtiyacı olan Nakliye ve makine organizasyonu nedeni ile 1996 Yılında Nevkarsan Dorse ile Başlayan Dorse ve Treyler İmalatı işi 2009 yılında Fabrikanın tamamını alarak ARIDİL DORSE LTD.ŞTİ. Kurulmuştur. Kendi ihtiyacı ve piyasa ihtiyacı için 12.000 m2 Arazide 6.000 m2 kapalı alan fabrikası ile Nevşehir’de imalat yapmaktadır. 2009 Yılında Nevşehir Belediyesi Tarafından yaptırılan ve ihaleye çıkarılan Nevşehir Otobüs Terminal işletmeciliği ihalesini Firmamız 21.12.2009 Tarihinde 10 Yıllığına almış ve gerekli otomasyon sistemlerini kurarak işletmeye başlamıştır. Türkiye önde gelen Beton ve Nakliye Firmaları arasında yerini almanın sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.
ARIDİL GRUP açıklık ve şeffaflık ilkesinden ödün vermeyerek, yatırım stratejisi doğrultusunda topluma ve sektöre katma değer yaratarak büyümeye devam ediyor.

Devamını Oku
Konum

ARIDİL DORSE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat