Türkiye
year 17 YIL

Arser İş Makineleri Servis ve Ticaret, 1996 yılında kuruldu. Arkas Holding′in aynı yılda başladığı liman ve terminal işletmeciliği faaliyetleri kapsamında kullanılan iş makinelerinin bakım onarım yedek parça ve malzeme tedarik hizmetlerini sağlamak amacıyla kurulan Şirket, aynı zamanda liman iş makinelerini kullanan operatörlerinin de istihdamını bünyesinde toplamıştır.

Arser, bu çerçevede Arkas′ın tüm liman, konteyner terminali ve depolarındaki operasyonların aksamadan yürümesinde ve müşterilerimize en hızlı ve kaliteli hizmetin verilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Arser, İstanbul′da Kumport Limanı′nda 1996 yılında başlayan faaliyetine, daha sonra kurulan Marport A.Ş. tarafından tarafından işletmeye alınan Marport ve Soyak Limanları ile yine Arkas grup şirketlerinden Limar A.Ş. tarafından, İzmir′de İzmir TCDD Alsancak Limanı içinde, Mersin′de ise Mersin TCDD Limanı içinde yürütülen operasyon faaliyetleri kapsamında çalışmakta olan Liman iş makinelerinin her türlü bakım, onarım ve operatör istihdamı ile ilgili sorumlulukları üstlenerek devam etmektedir.

Arser, Arkas grubu tarafından yürütülen liman faaliyetleri kapsamında verdiği hizmetlerin yanında yine Arkas grup şirketlerinden Ardep A.Ş. tarafından işletilmekte olan İstanbul′da Hadımköy ve Samandıra′da, İzmir′de Sütçüler′de ve Mersin′de bulunan Konteyner Terminalleri′nde çalışmakta olan iş makinelerinin bakım onarım hizmetlerini de sağlamaktadır.
Arser, 2001 yılında merkezi Hamburg′da bulunan STILL depolama ve istif makinelerinin Türkiye mümessilliğini üstlendi.

STILL GmbH, araştırma ve geliştirme, üretim, pazarlama ve servislerde sadece Avrupa′da 5000′den fazla kalifiye personel ile, dünyanın her tarafındaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak uzman çözümler üretmeye hazır olarak çalışır. Teknik olarak hassaslık kazandırılmış ve ekonomikliği kanıtlanmış ürünlerle, STILL özgün sanayiler için komple çözümler ve etkin depo yönetimi için bilgisayarlarla donanmış lojistik programlar sunuyor.

Arser, bu üstün teknolojinin hem makine, hem de yedek parça ve servis alanında Türkiye′deki yetkili hizmet sağlayıcısı olma sorumluluğunun bilinciyle, ilk 6 ay içinde gerekli tüm altyapı çalışmalarını tamamladı.

Arser 1996′dan beri servis konusunda kanıtladığı uzmanlığını, STILL organizasyonunda da gösterdi. Türkiye çapında sektörün en canlı bölgeleri olan ikisi İstanbul′da olmak üzere, İzmir, Bursa, Adana ve Çerkezköy bölgelerindeki servisleriyle operasyonlarınızda çözüm ortağınız olmaya hazır. Türkiye′nin 6 bölgesinde yapılanmasını tamamlayan Arser, Türkiye′deki bütün STILL kullanıcılarına ulaşmayı hedefledi.

Devamını Oku
Ürünler

ARSER İŞ MAKİNALARI SERVİS VE TİC.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

ARSER İŞ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat