Türkiye
year 13 YIL

Dünyada Tek Türk Hızlı Hava Taşıma ve Teslim Sistemi olan ASE, döküman ve paketlerinizi Orta Asya, Rusya, Balkanlar ve Orta Doğu′daki alıcısına kapıdan kapıya teslim eden bir ulaşım ağıdır.

1993 yılında kurulan ASE INTERNATIONAL EXPRESS, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri′ nin Türk ve dünya ekonomisi açısından ne kadar önemli olduğunu görmüş ve özellikle bu bölgede uzmanlaşarak, faaliyetleriyle Türkiye ve diğer ülkeler ile bu bölge arasındaki ticari ilişkilerinin önemli ölçüde gelişmesine olanak sağlamıştır. Sadece Türkiye′nin değil diğer ülkelerin de bu ülkelere hızlı ulaşımını sağlamak için Sermet ÇETİN tarafından kurulan ASE, bölgedeki rakiplerinden daha kaliteli hizmet sağlayarak uluslararası yatırımcıların ticari ve ekonomik ilişkilerinin gelişmesini desteklemektedir.

Dünya ticaretine yeni açılmakta olan bölgeye yaptığı cesur yatırımlarla, BAKÜ, TAŞKENT, TİFLİS, ALMAATA, AŞKABAT, KİŞİNEV, BİŞKEK ve MOSKOVA ′da kendi ofislerinde faaliyet göstermekte olan ASE, daha sonraki tarihlerde Türkiye′nin komşu ülkeleri ile ticaretine zaman kazandırmak ve kazandığı bilgi birikimi, rekabet üstünlüğünü yeni bölgelere taşımak amacıyla yeni ulaşım projeleri gerçekleştirip BÜKREŞ, SOFYA, KİEV ve TAHRAN ′ da kendi ofisleri ile direkt ulaşım ağını genişletmiştir.

İstanbul Atatürk Havalimanını dağıtım ve aktarma merkezi olarak kullanmakta olan ASE, uzman olduğu ülkelere buradan hergün direkt uçuşlar ile ulaşan ISO 9002 Kalite Belgesine sahip, sektöründe Tek Türk firması ve bugün bir dünya markasıdır.

Devamını Oku
Ürünler

RUNEKS ULUSLARARASI KURYE LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

RUNEKS ULUSLARARASI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat