Türkiye
year 12 YIL

1990 yılında başlayan ticari faaliyetimiz şu anda farklı ülkelerde devam etmektedir. Ana faaliyet alanımız mobilya, kumaş, mobilya aksesurları ve yaşamı kolaylaştıracak detaylar üzerine yoğunlaşmış bulunmaktadır. Şu anda özellikle Cezayir, Fas, Tunus, Fransa, Moritanya, Ukrayna, Moldova, Iran, Azerbeycan, Gürcistan, Suriye, Irak, Kuveyt ve Balkanlar üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayız.

Günlük hayatta fiillen müşteri memnuniyetini esas olarak benimsemiş bir ekibin üyeleri olarak her nerede olursa olsun yaşadığımız alan ve mekanlarda hayatımızın mutlu akışını sağlayacak detaylar üzerinde durmaktayız. Bu nedenle ergonomik,pratik,rahat ve huzur verici mobilya ürünlerini söz konusu pazarlarda dikkatli kullanıcıların istifadesine sunmaktayız.

Mobilya imalatı ve kullanımında özellikle ruha huzur veren renkler ve modellerle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Özellikle küçük alanlar da kullanılacak alternatif ürün ve modellerimiz için arge grubumuz sürekli yenilik ve tasarım üzerinde çalışmakta ve kullanıcılarına mutlu ortamlar oluşturmak için gayret göstermektedir..

Devamını Oku
Konum

AZİZEL MÜHENDİSLİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat