Türkiye
year 10 YIL

1987 yılında Celil BAKAN tarafından kurulan firmamız fırın makinları imalatı ile ticaret hayatına başlamıştır. Fırıncıların unları eleme sorunlarını en iyi şekilde teşhis etmiş ve halihazırda kullanılmakta olan fırçalı tip un eleme makinalarını geçmişin tarih sayfalarına gömmüştür.

Yerine ise ; Çuval ipliği, saç, kıl, kurt, böcek, fare pisliği gibi unda Bbulunması zararlı ve aslan istenmeyen yabancı maddeleri geçirmeyen AR-GE çalışmaları neticesinde İPEK UN ELEME MAKİNA sını insanlığa ve fırın dünyasına kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

1997 yılında BAKANOĞLU GID.MAK.İML.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak Eski Gemlik Yolu Ege Sk. No.54 ve 52`de 1100 metrekare kapalı 300 metrekare açık alan olmak üzere kendi yerimizde imalatını ve ticaretini yapmaktayız.

Kurulum Şemamız ; 1 Yönetim Kurulu Başkanı, 1 Müdür, 2 İdari, 1 Muhasebe, 2 AR-GE, 2 Teknik Çizim, 16 personel olmak üzere toplam 25 kişilik bir ekiple çalışmaktadır.

Şirketimizin kuruluşundan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz değerli müşterimizin memnuniyeti her zaman en öncelikli hedefimiz olmuş, bu hedef doğrultusunda sizlere hep daha iyisini sunabilme kapsamında çalışmalarımız ilk günkü şevk ve azimle devam etmektedir. Sizlerin bu desteği ve güven duyguları bizleri gururlanmıştır.

Devamını Oku
Konum

BAKANOGLU GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat