Türkiye
year 13 YIL

Bayındır Kırtasiye 1979 yılında kurulmuş, zaman içerisinde üretim, ürün geliştirme ve dağıtım faaliyetlerini tek bir çatı altında birleştirerek entegre bir yapıya kavuşmuştur. Kendi tescili ve temsilciliklerini üstlendiği Dünyanın önde gelen firmalarının ürünleriyle Türkiye kırtasiye ve büro malzemeleri pazarında haklı ve saygın bir şöhrete kavuşmuştur. Ürünlerinin kalitesi, çeşitliliği, ürün tasarımlarındaki özen ve servislerinin profesyonelliği Bayındır Kırtasiye′yi ayrıcalıklı kılan özelliklerindendir.

Kuruluş ve gelişim aşamalarını Eminönü piyasasında gerçekleştiren firmamız 1986 yılında merkezini İstanbul-Bağcılar′da, Massit Matbaacılar Sitesine taşımıştır. Halen üretim ve dağıtım faaliyetlerini 3000 m2 kapalı alana sahip olan bu tesislerinde sürdürmektedir. Son yıllarda yurtiçi satışlarının yanı sıra ihracatta da önemli gelişmeler kaydeden Bayındır Kırtasiye, tescilli markası ile kalitenin sembolü haline gelmiştir. Kendi ürünleri yanında Comix, Annior Pastin, Keny, Yaulee, Innova, Looney Tunes, A Plus, ve Bestar markalarının ithalat ve dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Kuruluşundan bu yana ürünlerini sürekli olarak kalite, rekabetçi fiyatlama, yaratıcılık ve fonksiyonelliği dikkate alarak yenilemekte ve çeşitlendirmektedir.

Devamını Oku
Konum

BAYINDIR KIRTASIYE Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat