Türkiye
year 10 YIL

Grubumuzun ana firmasıdır. Müşterilerine hizmet etmeyi kendine ilke edinen firmamız 1972 yılında Bilal Baykara ve Eyüp Baykara tarafından küçük bir mermer mozaik atölyesi olarak İstanbul’da kurulmuştur. Kaliteden ödün vermeden, çağdaş bir anlayışla çalışmalarına devam eden şirketimiz, kurulduğu tarihten itibaren , içinde bulunduğu sektörde kendine ayrıcalıklı bir yer edinmiştir.Üretime geçtiği yıldan bu yana profesyonel , genç ve dinamik kadrosuyla inşaat sektöründe Türkiye’nin bütün bölgelerinde önemli projelere imza atmıştır. Kuruluşumuz mermer kullanım alanları ile ilgili proje üretim, tasarım ve uygulama hizmetleri de vererek entegrasyonu kalite ve müşteri memnuniyeti üzerine oluşmuştur.
Baykaralar Mermer,2002 yılında Tunceli’de Sarı traverten ocaklarında üretime başlamıştır. Tahmini rezervimiz 800.000 m3 olup , yıllık blok üretimi kapasitesi ortalama 15.000 - 20.000 m3 arasındadır. Ocağımız Elazığ’a 90 km ‘dir. Ocağımızdan çıkarılan hammadde blok olarak satılmakta , ayrıca kendi fabrikalarımızda işlenerek iç ve dış piyasalara sunulmaktadır.Ocak üretimini 2 adet lastikli yükleyici ,1 adet ekskavatör , 3 adet kamyon , 12 adet tel kesme , 12 adet sayalama ,5 adet sontaj makinesi , 6 adet hidrolik titano , 5 adet kompresörden oluşan makine parkıyla ve 40 kişilik çift vardiya personelle yürütmetir Elazığ, Kovancılar’ da bulunan Baykaralar Mermer Fabrikası
2004 – 2005 yılında faaliyete başlamıştır. Türkiye’nin en seçkin Sarı Traverten Ocağı’na sahip bulunan grubumuz bu fabrikalarda en modern makine ve donanımıyla çalışmaktadır. Talep edilen ölçüye göre kesim yapılarak yurt içi ve yurt dışı müşterilerine hizmet verilmektedir. İç ve dış mekanların vazgeçilmez mimari ürünü olan traverten doğal yapı malzemelerinin yeniden önem kazandığı günümüzde diğer kaplama malzemelerine göre daha çok tercih edilmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

BAYKARALAR MERMER GRANIT LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

BAYKARALAR MERMER Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat