Türkiye
year 10 YIL

Bekotek Özel Yağlama Ürünleri ve Endüstriyel Kimyasallar Türkiye'de ve Türkiye dışında ihtiyaç duyulabilecek çeşitli endüstriyel kimyasalların üretilmesi, pazarlanması ve bunun yanısıra yüksek profilli firmaları temsilen ürünlerin pazarlanması misyonunu taşımaktadır. Yüksek ürün standartlarıyla satış öncesi ve sonrası bilgi, hizmet desteğinin oluşturulması, problemlere ortak çalışmalar ile çözümler yaratan teknik servis yaklaşımlarının sunulması ve bu sayede mutlak müşteri memnuniyetinin sağlanması temel amaçlarımızdandır. Bu amaçlar için yüksek seviyede kalite standartlarının tesis edilmesi ve kalitenin Bekotek için güvence olması en temel yaklaşım felsefesi olarak kabul edilmiştir. Faaliyet alanlarımız ; endüstriyel kimyasallar, Ekolojik ve Organik kimyasallar, havuz ve su kimyasalları, endüstriyel yağlar, yüksek performanslı gresler, koruyucu bakım ve onarım ürünleri, endüstriyel yapıştırıcılardır. Bekotek ; Chem-co (ekolojik- organik kimyasallar, su ve marine grubu kimyasalları), Weicon (özel bakım ve onarım ürünleri), Castrol (endüstriyel yağlar) , Chem-co (Ekolojik endüstriyel el temizleyicileri) , Soppec (yer çizgi boyaları) ve Texaco (sentetik motor yağları) ve benzer birtakım ürünlerin de temsilcilik ve bayiliklerini yürütmektedir.

NEDEN KONSANTRE ÜRÜNLER KULLANMALIYIZ ?

Malumunuz gelişmiş ülkelerde insanı ve çevreyi koruyan yasaların sıkılığından ötürü bugün bu ülkelerin kaliteli firmalarının kendi ülkelerinde pazarladıkları bu tip ürünler öncelikle konsantre ve ekolojik kimyasallardan oluşmaktadır. Çünkü gelişmiş bilinçlerde korunması gereken öncelikle insandır, sonra çevre, sonra doğa ve daha sonra temizlenen yüzey ve temizliğin performansı gelir. Maalesef bizim bu konudaki duyarlılığımız tek başına yeterli değil, topyekün  hem üretici hem de tüketicilerin ortak bilinçlenmesi ile paralel; öncelikle konsantre, daha insani, içinde yaşadığımız dünyayı yok etmeyen ürünleri tüketimlerimizde kalıcı hale getirmeliyiz, bunları üretici kuruluşlardan talep etmeliyiz, maalesef  ülkemizde faaliyet gösteren anlı şanlı yabancı firmaların ülkemizde sattıkları bir takım ürünlerin kendi ülkelerinde satışı yasaktır.

İşte biz de bu  bilinci benimsemiş istekler ve bu yönde talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırdık, özellikle Avrupa Birliği uyum yasaları ile birlikte insanı ve çevreyi korumaya karşı çok daha hassas, gelecekte çocuklarımıza daha yaşanası bir dünya bırakmayı hedefleyen uygulamalar içerisindeyiz.

NEDİR DOĞAYI KORUMAK, NASIL ÇOCUKLARIMIZA DOĞAYI ÖLDÜRMEDEN BIRAKABİLİRİZ  ? 

 

-Kimyasalların bilinçli tüketici olarak. Devamını Oku

Ürünler

BEKOTEK OZEL YAGLAMA URUNLERI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BEKOTEK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat