Türkiye
year 10 YIL

Eski çağlarda üretimi ve işlenmesi çok zor şartlarda gerçekleştirilen granit,günümüzde gelişmiş metotlarla üretilmekte ve ileri teknoloji ile işlenerek yapı sektörünün dış cephe kaplamasından zemin döşemelerinde,merdivenlerden mutfak ve banyo tezgahlarına,asansör sövelerinden şöminelere kadar çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.
2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, kuruluş tarihi yeni olmasına rağmen granit, mermer dekorasyonu konusunda tecrübesi, hassasiyeti ve ilkeleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, en iyiyi en uygun imkanlarla sizlere sunabilmenin bilincini kendine görev edinmiştir.
Firmamız yabancı granit – mermer plakaları cilalı istenen kalınlıklarda blok ebatlarda temin edip kullanıma hazır hale getirir.Konusunda uzman kadromuz belirledikleri ölçüleri atölyemize ileterek seçilen taşların hatasız olarak ebatlanmasını sağlar.Hazırlanan taşların montajı şantiyelere özenle taşınarak,konusunda uzman personelimiz tarafından yapılır. 21.yüzyılda hedef,granit mermerler uygulamalarında önderlik ve dünya standartlarına damga vurmak olacaktır.

Devamını Oku
Ürünler

BETA GRANIT MERMER LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

BETA GRANIT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat