Türkiye
year 15 YIL

Beta Reklam Ltd Şti 2001 yılında kurulmuş olup firma ortakları 1988 yılından bu yana reklam sektöründe faaliyetlerine aktif şekilde devam etmektedirler.

Outdoor reklam çalışmaları yapan firmamız 2005 yılında Dusseldorf′ta katılmış olduğu Euro shop fuarından sonra Display üretiminide bünyesine katarak Avrupa ve tüm dünya ülkelerine ihracat yapmaya başlamıştır.

Beta Displays İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Makedonya, Danimarka ve Finlandiya gibi Avrupa ülkelerine ihracat yapmaya devam etmektedir.

Yurt içi display satış ve pazarlama ağını kendi bünyesinde 2006 yılının ikinci yarısında oluşturmuş olan beta display, üretimini yapmakta olduğu ve kendi markasını yarattığı SILVER FRAMES display ürünleri ile yurt içinde aktif satış ve pazarlama çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye pazarında muhafaza ettiği yerini , kurumsal satış ve pazarlama çalışmalar ile güçlendirerek;
SILVER FRAMES markasının 2007 yılı içerisinde bir çok kurumun görsel sunum ihtiyaçlarını karşılaması yönünde ki çalışmaları hızla devam etmektedir.

Beta reklam yaklaşık 2000 m2 kapalı alan üzerinde üretimine Kurtköy′de devam etmektedir.

Üretim alanında personel sayısı 48 kişi olmakla birlikte montaj ekibimiz Türkiye′nin çeşitli bölgelerinde aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

BETA REKLAM LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BETA REKLAM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat