Türkiye
year 13 YIL

 

1989 yılında asansör sektörüne çırak olarak başlayan Cenk ve  Murat  Kardeşler 1990 yılında Büşra Asansör LTd. Şirketini kurmuşlardır. 1991 yılında TSE belgesi olarak yaptıkları işlerin kalitesini tescillemiş olup; yüzlerce asansör taahüt işlerine başarıyla imza atmışlardır. Yaptıkları asansörlerin tamamına yakını hala revizyona bile ihtiyaç duymadan çalışmaktadır.

2001 yılında hepinizin malumu olan meşhur anayasa kitabının uçmasıyla başlayan süreç 2004 yılında Büşra Asansör için doruk noktaya gelmiş ve asansör montaj ve taahüt işlerini bırakma kararı almıştır.

Asansör montaj ve taahüt işlerinden edindiği tecrübeleri imalat sektörüne taşımaya çalışan Büşra Asansör 2007 yılnda W tipi katlanır kapı faydalı model patenti ile Katlanır kapı üretimine başlamıtır.

Asansörcü meslektaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları bilen Büşra Asansör yaptığı arge çalışmalarıyla 20 yıllık tecrübelerinide birleştirerek 2010 yılı Mart ayından itibaren Teleskopik Kabin Kapısı imalatınıda başarıyla hayata geçirmiştir.

Allah'ın izni , desteği ve yardımıyla asansör sektörünün daha ileri gitmesi için çalışmalarına devam edecektir.

Devamını Oku
Ürünler

BÜŞRA ASANSÖR PAR.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BÜŞRA ASANSÖR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat