Türkiye
year 12 YIL

Büyük Makine gıda makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri, bisküvi ve gıda ile siparişe özel diğer makinelerin tasarım ve imalatı Büyük Makine′nin uzmanlık alanıdır.

Büyük Makine 1996 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıldan beri sürekli olarak büyüyerek yurt içi ve yurt dışında bir çok üretim hatları devreye almıştır. Bisküvi makineleri alnında yurt içi ve yurt dışında tercih edilen marka olmuştur. Son yıllarda da üretiminin büyük bölümünü ihraç etmektedir.

Büyük Makine tüm makine tasarımlarını bilgisayar destekli olarak yapmaktadır. Müşteri isteklerine göre özel gıda makinelerinin tasarımı ve imalatını çok hızlı bir şekilde yapmak Büyük Makine′nin uzmanlık alanıdır.

Büyük Makine Karaman Sanayi Bölgesinde 5000 m2lik kapalı alan içinde, yaklaşık 50 kişilik kadrosu ile makine imalatını yapmaktadır. Büyük Makine′nin makine parkurunu CNC torna, CNC dik işleme merkezi, universal frezeler, universal tornalar, abkant, pres ve daha bir çok genel makine üretim elemanları oluşturmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

BÜYÜK GIDA MAKİNALARI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BÜYÜK GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat