Türkiye
year 17 YIL

Büyükoğlu yapı malz. san.tic.ltd.şti. 1971 yılında İstanbul Arnavutköy
Bebek′ de toptan ve perakende inşaat malzemesi satış amaçlı kurulmuştur.

Bir aile şirketi olan Büyükoğlu yapı malzemeleri Osman ve İsmet Büyük ortaklığında, 1980-90 yılları arasında Pendik′ de de faliyete geçmiştir. Bu dönemde pazarlama kolunu önemli ölçüde geliştiren firmamız, sınırsız hizmet anlayışıyla ürün dağıtımını da başlatmıştır.

1990′ lı yıllar içerisinde üretim sektöründe de kendini gösteren firmamız, Pendik′ de 3000 m2 ve 5000 m2 lik kapanı alan vitrifiye fabrikalarıyla sektörde önemli ölçüde varlığını hissettirmeye başarmıştır,

Yapı sektöründe çok çeşitliliği, kalite, güven, satış, öncesi ve sonrası müşteri memnuniyeti ile bütünleştiren firmamız diğer şubelerimizin yanında 2004 yılında Vitra-Artema Showroom adıyla açtığı yeni merkez binasıyla Ümraniye′ de yeni bir dönem başlatmıştır.

Bugün; toplu konutlar, mimarlar, nalburlar, nihai müşteriler gibi bir çok kesime hitap eden ürünlerimiz, Arnavutköy / Bebek ve Ümraniye′ deki şubelerimiz, yine Ümraniye′ deki merkez binamız, perakende ve pazarlamadaki uzman kadromuzla ilke edindiğimiz ′′ sınırsız hizmet ve müşteri memnuniyeti ′′ doğrultusunda hizmetinizdeyiz.

Devamını Oku
Ürünler

BÜYÜKOĞLU YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

BÜYÜKOĞLU YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat