Türkiye
year 13 YIL

Çukurova İrmik 2009 yılında 150 ton/gün kapasitesi ile mısır işleyerek üretimine başlamıştır. Şirketimiz piyasadaki kaliteli ürünlerinin verdiği referansla artan talebi de karşılayacak yönde yatırımlarına devam etmektedir.

Otomasyon kapsamında, tamamen bilgisayar kontrolünde yönlendirilen fabrikada, en modern makine ve teknolojinin kullanılması, rekabet edilebilirlik oranının ve kalitenin yüksek olmasını, dolayısı ile daha iyi hizmet verebilme imkanını da beraberinde getirmiştir.

Çukurova İrmik 13.000m2 alan üzerine kurulmuş olup; 1.000m2 alan üzerinde hizmet vermektedir. KAR-POL Mısır İrmiği, KAR-POL Mısır Unu, KAR-POL Mısır Nişastası, KAR-POL Mısır Kepeği, KAR-POL Ruşeymi ürünlerini üretmektedir. Hammadde girişi ve mamul madde çıkışı tamamen bilgisayar sistemi ile yürütülmekte olup, randıman kontrol sistemiyle de kapasitesi sürekli denetim altında tutulmaktadır.

Tam kapasite ile çalışan Çukurova İrmik’te ürünlerin kalite kontrolleri modern laboratuarlarda yapılarak pazara sunulmaktadır. Faaliyetlerine başladığı günden itibaren; kaliteli, güvenli ve gıda mevzuatına uygun şekilde üretim gerçekleştirmeyi ilke edindiği gibi pazarlama ve nakliye birimlerini de aynı ilke çerçevesinde hizmete sokmuştur.

Devamını Oku
Konum

CUKUROVA IRMIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat