Türkiye
year 17 YIL

Delta Bisiklet, hem üretici bir firma, hem de Dünyanın bisiklet konusunda en iyi üreticilerinin Türkiye Distribütörüdür. Bisiklet konusuyla ilgili her şeyi hem ekonomik hem de kaliteli olarak Delta Bisiklet Kültür Merkezinde bulabilirsiniz. Delta Bisiklet “Bisikletli Yaşamın’’ akılcı, sportif, ekonomik, çevreci ve sosyal bir tercih olduğunu kabul eden noktadır. Delta Bisiklet ve Delta Ürünlerini, bulunduğunuz şehirde bisikletçinizden isteyiniz ! Hemen farkımızı hissedeceksiniz.



Tüm dünyada bisiklet sektörüyle ilgili gelişmeleri çok yakından takip ederek sizlere en uygun ve en kaliteli ürünleri sunmaktayız. Ankara da bulunan şirket genel merkezimiz DELTA BİSİKLET tüm Türkiye’de birçok bayilik zinciri kurmuş bisiklette yıllardır yaşanan keyifsiz bisiklet düşüncesini değiştirmiştir.



Birçok firmanın olduğu, alışılageldik kalitesiz ve satış politikalarına endekslenen bisiklet sektöründe biz kalite ve zorluğu seçtik. Kısa süre içerisinde alanımızda Türkiye’nin en iyisi olmamız bisiklet kültürüne bakışımızdan kaynaklanmıştır. Biz sadece bisiklet satmıyoruz bisikletle yaşamanın farkını sunuyoruz, sizler de bisiklet kullanarak , çevrenizi ,sağlığınızı ve cebinizi koruyun.



Delta Bisiklet olarak, bisiklet sporunu daha da ileriye götürerek 2005 yılının başında DELTA SPOR KULÜBÜNÜ kurduk. Delta Spor Kulübünü kurmamızın amacı Bisiklet, Triatlon ve Duatlon Sporunu geliştirmek ve bu dallara sporcu yetiştirmektir. Şuanda Delta Spor Kulubünün; Erkek ve Bayan Kategorileri olmak üzere 8 takımı vardır.



Dağ Bisikleti Takımı (Bayan/Erkek)

Yol Bisikleti Takımı (Bayan/Erkek)

Triatlon Takımı (Bayan/Erkek)

Duatlon Takımı (Bayan/Erkek)

Devamını Oku
Ürünler

DELTA BİSİKLET

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DELTA BİSİKLET Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat