Türkiye
year 16 YIL

DİMAŞ 1979 yılında, İstanbul′da kurulmuş, ve kurulduğu tarihten itibaren, kendini geliştirerek büyümüş ve güçlenmiş bir firmadır.

2001 yılına kadar faaliyetleri ağırlıklı olarak konut inşaatları için ahşap işleri projelendirmesi ve üretimi olarak devam etmiştir. Nitelikli toplu konut projelerinde kapı, banyo ve mutfak mobilyası üretim ve montajında DİMAŞ en prestijli inşaat firmaları tarafından aranılan bir marka olmuştur. 36.000 m2 alanda mobilya üreten bir sanayi işletmesi konumuna gelmiştir. DİMAŞ bu başarısını tasarımdaki yeteneği, üretimdeki kalitesi ve hızı, montajdaki titizliğine ve yönetimdeki ileri görüşlülüğüne borçludur.
Bu başarılı süreçte DİMAŞ kendi üretimi, işletmesi ve yatırımı için gerekli gördüğü alt yapı ve bina projelerini de kendi bünyesindeki mimar ve mühendis kadrosu ile kendi ihtiyaçlarına en uygun şekilde inşa etmiştir. Sanayi yapılarındaki bu inşaat tecrübesini, üretim ve yönetim tecrübesi ile birleştirerek, başarılı ve uzman ilave kadrosu ile, Dimaş 1996 yılından itibaren yapı sektöründe faaliyet gösteren bir inşaat, taahhüt ve yatırım şirketi konumundadır..

Devamını Oku
Ürünler

DİMAŞ MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DİMAŞ MOBİLYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat