Türkiye
year 13 YIL

Türkiye’nin tahıl ambarı olan şehri Konya′da Doğ-Ka Mühendislik Nak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti olarak 2006 yılında kurulan şirketimiz sulama sistemlerinde Doğplast markası ile öncü olmak için yola çıkmıştır.

Doğ-Ka olarak 2006’dan bu yana, sulama teknolojileri projelerinde, özellikle de meyve, bağcılık, sebze ve anahtar teslim projelere başarılı imzalar atarak ülkemiz tarımına hizmet vermekteyiz. Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde 1.000 m2’lik fabrikamız, Türk çiftçisine daha az su, daha az gübre ve daha az enerji kaynağı ile daha kaliteli ve daha verimli ürün almalarını amaçlamaktadır. 2006 yılından itibaren üretime başlayan fabrikamızla, ülkemiz pazar ihtiyaçlarını karşılayıp, Türkiye’nin ve komşu ülkelerin gereksinimlerine bağlı olarak Avrupa Ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerine Türkiye′den damla sulama boruları ihracatı gerçekleştirmeyi amaçlamaktayız.
 
Varoluşumuzdan bu yana sulama teknolojilerini uygulama ivmesinin bir parçası olmaktan ve Türkiye′de böyle önemli bir yatırımın gerçekleşmesiyle ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

DOG-KA INSAAT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat