Türkiye
year 14 YIL

1981 yılında Muhsin DÜNDAR öncülüğünde firmamız üretime başlamıştır. Daima rakiplerinden ileride giden firmamız siz sayın müşterilerimize kaliteyi sunmuştur. Memnuniyetiniz için DÜNDAR MAKİNA arması olmayan taklitlerimizden de sakınmanızı tavsiye ederiz.
Firmamız; Pancar Söküm Makinası, Pnömatik Hassas Ekim Makinası, Taş Kırma Makinası, Nohut Ekme Makinaları, Yem Karma Makinaları üretimi yapmaktadır.
Her geçen yıl artan kalitemizle "Güven Zenginliktir" sloganı adı altında siz sayın müşterilerimizin güvenini kazanmanın haklı gururuyla yolumuza devam etmekteyiz.
Firmamız tarafından üretilen Pancar Söküm Makinası, Pnömatik Hassas Ekim Makinası, Taş Kırma Makinası, Nohut Ekme Makinaları ve Yem Karma Makinalarının bakım ve onarımları ile yedek parça teminleri yine firmamız tarafından yapılmaktadır.
Satın alınan bir ürünün zamanı geldiğinde bakımı, arızalandığında tamiri, gerektiğinde yedek parçalarının temini gerekmektedir. Aksi takdirde ürün kullanılamaz hale gelir ve o ürün için ödenen ücret boşa gitmiş olur. DÜNDAR MAKİNA olarak biz "Güven Zenginliktir" prensibinden hareketle üretimini yaptığımız ürünlerin ilerleyen zamanlarda ihtiyacı olabileceği tüm desteği kendimiz sağlamaktayız. Böylelikle makinalarımızın üretimini yapan mühendisler tarafından zaten tanınan makinaların problemleri kolaylıkla çözülebilmektedir.
Memnuniyetiniz bizim için önemlidir...

Devamını Oku
Ürünler

DÜNDAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DÜNDAR MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat