Türkiye
year 13 YIL

 

Firmamız belediyelerimize hizmet vermek amacıyla 1995 yılında İzmir’de “müşteri memnuniyeti′′ ilkesi ile hidrolik ve portatif merdivenli itfaiye araçları, acil müdahale ve kurtarma araçları, su tankerleri, hidrolik sıkıştırmalı çöp araçları, damperler, cenaze yıkama – taşıma araçları imalatlarını yapmak, tüm bu ürünlerin servis ve yedek parça hizmetlerini verebilmek amacıyla faaliyetlerine başlamıştır.
 
Araç üstü ekipman üretimi yapan firmamız müşteri memnuniyetini kaliteden ödün vermeden karşılamayı kalite politikası olarak benimsemiş ve satış sonrası servis hizmetlerimizle sorunlarınızı çözebilmek için sizlere en iyi hizmeti vermeye, tamir, bakım ve onarım işlerinizde de; konusunda uzman, deneyimli, teknik ekibimizle isteklerinizi karşılayarak, sizlere akılcı ve ekonomik çözümler sunmaya çalışmaktadır.
 
Firmamız TSE, ISO 9001-2008, CE, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007 Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik ve Garanti belgeleri çerçevesinde denetlenmekte, ürünlerimiz her aşamasında periyodik olarak kalite kontrol denemeleri yapılarak kusursuz imalat bütünlüğü sağlanmaktadır. Teknolojimizi ve kapasitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Devamını Oku
Konum

DURU ARAZOZ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat