Türkiye
year 17 YIL

2001 senesinde yatçılık sektörüne giriş yapan Elegan Yatçılık, Elegan Group yönetim kurulu başkanı İstemi Turanlıgil’ in deniz tutkusu ve mimari deneyimi sonucunda İstanbul Tuzla ‘da toplam 2000 metrekarelik bir alan içersinde ürettiği 18-33 metre arasında değişen lüks motor yat modelleri ile mega yat sınıfında kısa sürede sektörün öncüsü konumuna gelmiştir.

1500 metrekaresi imalat, 500 metrekaresi ofis ve sosyal ünitelerden oluşan kendi yerinde üretimini sürdürmekte olan tesis; İstanbul Anadolu yakasında ve Türkiye’nin en önemli tersane bölgesi kabul edilen Tuzla Orhanlı mevkiinde, Sabiha Gökçen Havaalanına 5 dakika uzaklığındadır.

Bugüne kadar altı farklı tip ve özellikte tekne üreten, iç dekorasyonu A’dan Z’ye yapan ve dünya denizlerine indirdiği Giant marka mega yatların üretimini, yılda ortalama 10 mega yat üretimi olarak hedeflemektedir. Yat üretimine, zarif ve rafine dış tasarımı, olağanüstü ferahlığı ve eşsiz performansı ile benzersiz bir yat deneyimi sunmak üzere tasarlanan ve hali hazırda üretimi yapılan Giant 62 ve Giant 100 modelleri ile devam edecek olan Elegan Yatçılık, konusunda ihtisaslaşmış ekibiyle, üretim faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

Aynı zamanda alanında üstünlüğü bilinen Zar Formenti botlarının da Türkiye distribütörü olan şirket; deniz sever müşterilerine kendi ürünlerinin satışı haricinde, proje çizimi, özel tekne imalatı, tekne dekorasyonu ve renovasyonu konularında da hizmet etmekten, hayallerini gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duymaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ELEGAN TURİZM YATÇILIK TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ELEGAN TURİZM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat