Türkiye
year 10 YIL

Firmamız ELEKTROSAN ELEKTROBAKIR SAN A.Ş. ünvanı altında, 1960 yıllarındaki farklı isimlerdeki bakır üretimi yapan firmaların 1977 yılında birleşmesi ile kurulmuş ve 1978 yılı içerisinde faaliyete geçmiştir.
Bugün itibariyle 40000 m2 kapalı alan olmak üzere 100000 m2 alanda ve iki üretim tesisinde faaliyetimize devam etmekteyiz.
Faaliyet alanımız, bakır mamulleri imalatıdır. Ürün çeşitlerimiz: Bakır Lama, Bakır Çubuk, Bakır Boru (LWC 80 Kg lık ve Pancake 50-100 m lik Dikişsiz Genel Amaç), (Güneş Enerji Sistemleri için), Bakır Levha (Çatı Kaplama), Bakır Şerit, Bakır Tel, Bakır Örgülü Tel, Bakır Yassı Tel, Bakır Anot, Bakır Katot ve benzerleridir.
Üretim tesislerimiz Samsun Organize Sanayii Bölgesindedir. Ayrıca: İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere üç satış şubemiz bulunmaktadır. Şirketimiz üretim tesislerinde 180 ve satış şubelerinde 30 olmak üzere toplam 210 personel istihdam edilmektedir. Üretim tesislerimiz entegre bir yapıya sahiptir. Hammaddenin ergitilme, döküm, elektroliz ve mamule dönüşüm işlemlerinin tamamı ileri teknoloji ile modern fabrikamızda uzman yönetici ve mühendis kadromuzla yapılmaktadır.
Mamullerimiz TSE belgeli olup (DIN EN normlarına uyumlu olarak imalat yapılmaktadır), işletmemiz ISO 9001:2000 kalite yönetim belgesine sahiptir.

Devamını Oku
Ürünler

ELEKTROSAN ELEKTROBAKIR SAN A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ELEKTROSAN ELEKTROBAKIR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat