Türkiye
year 12 YIL

Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini amaç edinen ELG Firması, 2009 yılında ELG Dayanıklı Tüketim Malları Yazılım Gıda Turizm İnşaat İthalat İhracat Pazarlama San. Ltd. Şti. ünvanıyla 19 yıllık bir tecrübenin ardından kurulmuş olup tüm faaliyetlerini başarıyla sürdürmeye devam etmektedir.

Her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen ELG 2010 yılında kendi markasıyla ürettiği su sebilleriyle büyüyerek varlığını sürdürmektedir.

ELG Ltd. Şti. pazarlama, dağıtım, üretim ve servis ağı ile her geçen gün hızla büyüyor. Öncelikle İstanbul Avrupa yakasında bulunan 350 yetkili bayi ağı ve servisleri sayesinde tüketicilerin satış sonrasında da yanında olduğunu gösteriyor.

Firmamız bu hizmetlerinin yanında mimarlık inşaat dekorasyon hizmetleriyle ve yazılım, grafik tasarım, network sistemleri, web tasarımlarıyla da bilişim alanında hizmet vermektedir. Firmamızın ilkesi çağa uygun kaliteli hizmeti verebilmek amacıyla deneyimli ve uzman kadromuzun aldığı projeyi ve satışını yaptığı ürünlerini titizlikle hazırlayıp, müşterilerine zamanında teslimatı amaç edinerek gülen yüzlerin olduğu, problemsiz ve verimli bir iş ortamında çalışma imkanı sağlayabilmektir.

Sürekli büyüme gösteren ELG Ltd. Şti. iç pazarla yetinmeyip dolaylı olarak yurt dışına ihracatı yapmaya başladı. ihracat yaptığı ülkeler arasında İran, Irak, Türkmenistan, Kırgısiztan ve Kıbrıs’ta yapmış olduğu inşaatlar yer alıyor. Farkımız kaliteyi zamanında ve en uygun fiyatla sizlere ulaştırmamızdır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ELG DAYANIKLI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat