Türkiye
year 17 YIL

Elektrik-Elektronik, Tekstil ve Makine’nin kısaltılmışı olan ELTEKSMAK tekstil sektöründeki en son teknik gelişmeleri özümsemek ve teknolojinin son trendlerini takip edip imal ettiği makinelere uygulamak adına çıktığı yolculuğuna kurucusu Mehmet POSLU önderliğinde 1995 yılında başlamıştır.

1995 yılından bugüne tekstil makine pazarının hızla değişen teknoloji rüzgarlarını takip etmek adına her yıl yeni yatırımlar ve projeler başlatmıştır. Bulunduğu bölgede makine imalatı amacıyla 1000 metrekarelik kapalı alanda kurulu olan ELTEKSMAK; Elektrik-Elektronik Demontaj, Montaj, Tesisat(Kızgın yağ, buhar, hava, su), Plan, Proje ve Taahhütlük ve Mühendislik hizmetlerini de bünyesinde kurarak makine imalatı, ikinci el yerli ve yabancı tekstil makine yatırımları konusunda genel hizmet veren ilk ve tek kuruluş olmuştur.

ELTEKSMAK modern ve teknik kapasitesi en yüksek makine imalatçılardan biri olarak haklı bir yer edinmiştir. Türkiye’nin tekstil sektöründeki kalbi olan Denizli’de konuşlu firmamız, Türkiye’nin ikinci büyük limanı olan İzmir’den 2.5 saat mesafelidir. Denizli’nin modern uluslararası havaalanı 50 dakikalık günlük uçuşlarıyla Denizli’yi İstanbul’a, oradan da tüm dünyaya bağlanmaktadır.
ELTEKSMAK 40 kişinin çalıştığı bir kuruluştur. Müşteri tatminini arttırmak adına kaliteli işçiliği, satış sonrası periyodik servisi, yedek parça olanaklarını, teknolojiyi, maddi ve manevi destek ve hizmetlerini en hızlı ve müşteri isteğine göre sunmayı kendine prensip edinmiştir.

Devamını Oku
Ürünler

ELTEKSMAK ELEKTRİK-ELEKTRONİK MAKİNE SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ELTEKSMAK ELEKTRİK-ELEKTRONİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat