Türkiye
year 10 YIL

ERKİM Yapı Kimyasalları, 2004 başlarından itibaren gerek yurtiçi satışları gerekse ihracatı ile yapı kimyasalları pazarına hızlı bir giriş yapmıştır.


ERKİM Yapı Kimyasalları; yapıştırıcılar, derz dolguları, tamir harçları, sıvalar, şaplar, yalıtım harçları, beton katkıları ve bunların özellikleri, görünüşü ve renkleri açısından türevlerinden oluşan toplam 100′ den fazla bir ürün yelpazesine ulaşmıştır. Bünyesinde bulundurduğu AR-GE ve Kalite Kontrol laboratuarları tarafından standardı yükseltilen çimento bazlı ürünlerimiz;CE, ISO 9001:2000,Ç-E TSE-ISO-EN 14000, TSE ISG-OHSAS TS 18001, TSE ve TSEK belgelerini alarak kalitesini ispatlamıştır. Halen yıllık 150.000 ton hacmindeki kapasitesiyle üretim tesisimiz çalışmaya devam etmektedir.


ERKİM Yapı Kimyasalları Ankara Merkez Ofisinde kurmuş olduğu profesyonel pazarlama grubu ile Türkiye genelinde satışlarına devam etmektedir. Bunun yanı sıra, Avrupa standartlarındaki ürünlerimize, başta Avrupa olmak üzere, Türki Cumhuriyetlerinden, Kuzey Afrika ve diğer dünya ülkelerinden talepler gelmektedir. Ülkemizin sahip olduğu mineral hammaddelerini uç ürün haline getirerek satışa sunan ERKİM, hizmet ağını yurtdışında da oluşturmaktadır.


Erkim yapı Kimyasalları Türkiye genelinde oluşturduğu kuvvetli bayi ağı ile hizmet vermektedir. Yapmış olduğu usta seminerleri ile eğitim ağırlıklı misyonuna da devam etmektedir. Yeni yatırımları ile Yapı Kimyasalları kullanımını artırarak kaliteli ürünleri piyasaya sunmaktadır. Dünyadaki teknolojiyi takip ederek yeni ürün portföyü ile dünya ülkeleri ile yarışma arzusundadır.


Kurmuş olduğumuz 444 01 81 ALO ERKİM müşteri hattımızla da gelen her türlü şikayet ve istekleri değerlendirip sonuçlandırılmaktadır. Ayrıca bu hattan arayan bayi ve müşterilerimizin siparişleri de alınmakta ve en kısa sürede ürün teslimatları gerçekleşmektedir.


Bu ilke ve gelişme arzumuzla sizlere daha iyi ürün ve hizmet vermek birinci amacımızdır.


ERKİM li günler dileğiyle...

Devamını Oku
Ürünler

ERKIM YAPI MAL. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ERKIM YAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat